Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Χειρουργείται σήμερα η 34χρονη – Κρίσιμες ώρες για την όραση της

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Χειρουργείται σήμερα η 34χρονη – Κρίσιμες ώρες για την όραση της

Στο Θριάσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στη μονάδα Εγκαυμάτων νοσηλεύεται η 34χρονη, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, στην είσοδο του χώρου εργασίας της στην Καλλιθέα, την Τετάρτη το πρωί. 

Η 34χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο αριστερό της μάτι και οι γιατροί καταβάλουν προσπάθειες για να σώσουν την όρασή της. Σήμερα χειρουργείται και οι γιατροί επισημαίνουν πως οι επόμενες 48ωρες είναι αρκετά σημαντικές ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως το μάτι της νεαρής γυναίκας θα σωθεί αλλά η όρασή της δεν θα είναι η ίδια.

Γενικά η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή, ενώ στο πλευρό της συνεχώς βρίσκονται τα πολύ κοντινά πρόσωπά της, η μητέρα της, ο θείος της και ο αδελφός της.

Τι ερευνούν οι αρχές

Οι αστυνομικές αρχές αξιολογούν όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους προκειμένου να εντοπίσουν τη μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, σήμερα αναμένεται να γίνει και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να ελεγχθούν κλήσεις και μηνύματα που δέχτηκε η 34χρονη, ενώ θα ελεγχθούν και οι συνομιλίες της στα social media.

Οι αστυνομικοί παράλληλα εκτιμούν ότι το κίνητρο της μαυροντυμένης γυναίκας με το βιτριόλι, είναι προσωπικές διαφορές ή ερωτική αντιζηλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου η 34χρονη είπε στους αστυνομικούς: «Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter