Επίθεση με βιτριόλι: «Ξεσκονίζουν» το κινητό της 35χρονης οι αρχές – Πήγαινε νύχτα και άλλαζε την μπαταρία του GPS

Επίθεση με βιτριόλι: «Ξεσκονίζουν» το κινητό της 35χρονης οι αρχές – Πήγαινε νύχτα και άλλαζε την μπαταρία του GPS

Συνεχώς έρχονται στην επιφάνεια νέα σοκαριστικά στοιχεία που αποδεικνύουν την εμμονή της 35χρονης με την 34χρονη Ιωάννα. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές από το κινητό της 35χρονης, προκύπτει ότι παρακολουθούσε δύο χρόνια την Ιωάννα η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι της έριξε βιτριόλι, ενώ όπως αποδείχθηκε της είχε βάλει ακόμα και κοριό στο αυτοκίνητο για να εντοπίζει που πηγαίνει. 

Στο κινητό της 35χρονης εντοπίστηκαν φωτογραφίες της πολυκατοικίας που έμενε η Ιωάννα ενώ από μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής η παρουσία της 35χρονης είχε γίνει αρκετές φορές αντιληπτή αφού πήγαινε στο σπίτι του θύματος για να φορτίζει την μπαταρία του gps που είχε τοποθετήσει.

Επίσης, οι αρχές προσπαθούν να ανακτήσουν και ορισμένα στοιχεία που έχει διαγράψει η 35χρονη από το κινητό της προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρχε συνεργός στην υπόθεση. Επίσης στα ιδιόχειρα σημειώματα που βρέθηκαν στο σπίτι της αναφέρεται και σε μια μελαχρινή γυναίκα που πιθανότατα να είχε και με εκείνη εμμονή. 

Σε ειδικό κελί η 35χρονη

Κατά την απολογία της σε εισαγγελέα και ανακριτή χθες Τρίτη, η 35χρονη χρησιμοποίησε το δικαίωμα της σιωπής. Και οι δύο όμως την έκριναν προσωρινά κρατούμενη.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και σε ειδικό κελί. Λόγω της έκτασης της υπόθεσης, θα προαυλίζεται μόνη της, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι συγκρατούμενες ενδέχεται να κινηθούν εναντίον της.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter