Επίθεση με γκαζάκια στο «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης»

Επίθεση με γκαζάκια στο «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης»

Σε ελεγχόμενη έκρηξη ετοιμάζονται να προχωρήσουν οι πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ στον μηχανισμό που έχει βρεθεί εξωτερικά του κτιρίου του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» στο Θησείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σημείο βρίσκεται το ειδικό ρομπότ του ΟΤΕ, μέσω του οποίου ερευνάται ο μηχανισμός προκειμένου να προχωρήσουν στην ελεγχόμενη έκρηξη. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως, από τους αστυνομικούς που πήγαν εκεί, ανέφεραν ότι επρόκειτο για γκαζάκια μέσα σε σακούλα, κάτι όμως που θα διευκρινιστεί μετά την ολοκλήρωση της έρευνας του ΤΕΕΜ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για το περιστατικό

Η επίθεση θρασύδειλων τραμπούκων στο Ίδρυμα “Κωνσταντίνος Μητσοτάκης” είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα τρομοκρατικών ενεργειών σε βάρος στόχων που σχετίζονται με τη Νέα Δημοκρατία. Οι εχθροί της Δημοκρατίας στοχεύουν όσους την υπερασπίζονται και την ενδυναμώνουν. Αλλά η Δημοκρατία δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται από κανέναν. Αντίθετα με ό,τι επιδιώκουν οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες, Δημήτρη Κουφοντίνα, η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει κράτος δικαίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter