Επίθεση οπαδών σε οδηγό ΙΧ στη Θεσσαλονίκη (Photos – Video)

Επίθεση οπαδών σε οδηγό ΙΧ στη Θεσσαλονίκη (Photos – Video)

Τι κι αν βρισκόμαστε στη δίνη της πανδημίας, τι κι αν υπάρχουν αυστηρά μέτρα μετακίνησης ή συνάθροισης πολλών ατόμων, τι κι αν υπάρχει καραντίνα. Η οπαδική βία δεν καταλαβαίνει το παραμικρό από κορονοϊούς και θανάτους αλλά συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πριν 1,5 μήνα…

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thestival.gr μία ακόμη επίθεση με οπαδικό κίνητρο σημειώθηκε χθες (8/4) λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή Αλλιώτικο, στην ανατολική Θεσσαλονίκη καθώς ομάδα οκτώ ατόμων επιτέθηκε σε άντρα που επέβαινε σε ΙΧ. Οι δράστες χτύπησαν το θύμα με σιδερολοστούς και ξύλινα ρόπαλα ενώ δύο εκ των δραστών άναψαν πυρσούς. Το θύμα της επίθεσης εγκατέλειψε το όχημα του στο σημείο και τράπηκε σε φυγή ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει τραυματιστεί.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι τέσσερις από τους δράστες διέφυγαν με δίκυκλα και οι άλλοι τέσσερις έφυγαν πεζοί, αφήνοντας πίσω το αυτοκίνητο τους.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων. Εκτός από τους σιδερολοστούς και τα ρόπαλα στο σημείο βρέθηκαν, δύο κινητά τηλέφωνα τα οποία πιθανότατα ανήκουν στους νεαρούς που εξαπέλυσαν την επίθεση.

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές. Την υπόθεση ερευνά η υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, είχε ανακοινωθεί η σύλληψη 19χρονου για περιστατικό οπαδικής βίας στην περιοχή της Τούμπας.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το thestival.gr:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter