Επίθεση Παππά σε Άδωνη: «Η ανάπτυξη δεν έρχεται με επένδυση στα ψεύδη, το λαϊκισμό και την καπηλεία»

Επίθεση Παππά σε Άδωνη: «Η ανάπτυξη δεν έρχεται με επένδυση στα ψεύδη, το λαϊκισμό και την καπηλεία»

«Η ανάπτυξη δεν έρχεται με επένδυση στα ψεύδη, το λαϊκισμό και την καπηλεία» σημειώνει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στην επένδυση της Mirum στην Ελούντα, η οποία όπως επισημαίνει, είχε εγκριθεί σε δύο φάσεις, το 2016 και το 2017.

«Όταν η ΝΔ δεν παρουσιάζει ως αναπτυξιακή στρατηγική τέσσερα – πέντε αποσπασματικά πρότζεκτ; Όταν δεν κρύβει πίσω από τον αυτοχαρακτηρισμό ‘φίλο-επενδυτική παράταξη’ τις εξυπηρετήσεις σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Όταν δεν παρακολουθεί τους επενδυτές να αποχωρούν από τη χώρα. Καπηλεύεται το έργο του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ο κ. Παππάς και συνεχίζει:

«H επένδυση της Mirum στην Ελούντα, ύψους 500 εκατ. ευρώ, εγκρίθηκε σε δύο φάσεις από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων το 2016 και το 2017. Όχι τις τελευταίες ημέρες, όπως ψευδώς ανέφερε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Η δε έγκριση από το Κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης ήταν δρομολογημένη» τονίζει ο αρμόδιος τομεάρχης της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καταλήγει:

«Αντιλαμβανόμαστε το άγχος σας να παρουσιάσετε έργο, αλλά η ανάπτυξη δεν έρχεται με επένδυση στα ψεύδη, το λαϊκισμό και την καπηλεία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter