Επίθεση στη Δικαιοσύνη του Πρετεντέρη γιατί… έτσι του αρέσει!

Επίθεση στη Δικαιοσύνη του Πρετεντέρη γιατί… έτσι του αρέσει!

Αποδόμηση των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στη Δικαιοσύνη επιχειρεί ο Γιάννης Πρετεντέρης μέσα από τη σημερινή του στήλη στα ΝΕΑ.

Επιχειρώντας το κείμενό του να χτυπήσει τα αντανακλαστικά των πολιτών «μπερδεύει» εσκεμμένα τους προστατευόμενους μάρτυρες, που αποτελούν θεσμό για την προστασία του Δημοσίου Συμφέροντος συχνά για να προστατευθεί το Δημόσιο Xρήμα με τους καταδότες της κατοχής! Και μάλιστα για έναν θεσμό που ισχύει στις περισσότερες χώρες του κόσμου ώστε να εγγυηθούν την… υγεία και μακροημέρευση των συγκεκριμένων μαρτύρων.

«Σε μια χώρα μάλιστα όπου οι καταδότες με κουκούλα θεωρούνται αποκρουστικό είδος της Κατοχής», αναφέρει συγκεκριμένα.

Ίσως αποσκοπώντας να επηρεάσει όσους δεν γνωρίζουν τους νόμους της χώρας όπως και δεν γνωρίζουν πως ο νόμος αυτός θεσμοθετήθηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά.

Οπότε, δεν υπήρχε περίπτωση –θεωρητικά- να μην λάβει υπόψη της το νόμο η Δικαιοσύνη…

Α, όλα κι όλα όμως. Ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη. Αναρωτιόμαστε όμως αν είχε πρόβλημα αν στη θέση των εμπλεκόμενων με τη Novartis, υπουργών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ήταν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ…

«ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ επιβεβαιώνει δυστυχώς κάτι σοβαρότερο. Ότι η Δικαιοσύνη έχει πρόβλημα.» αποφαίνεται ο έγκριτος δημοσιογράφων του συγκροτήματος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αλλά επειδή ίσως υπάρχουν και αναγνώστες που μπορεί να αναρωτηθούν μήπως οι μάρτυρες λένε την αλήθεια, ο Γιάννης Πρετεντέρης έχει την απάντηση-χειραγώγηση:

«ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΥΔΕΙΣ ΞΕΡΕΙ πώς του έδωσαν την κουκούλα. Τον προστατεύουν προκειμένου να καταθέσει όπως θέλουν ή τον προστατεύουν επειδή κατέθεσε όπως ήθελαν;», αναρωτιέται για να δώσει υποσυνείδητα την απάντηση.

Αλλά όποιος αναρωτιέται με ποιον συμφωνεί ο κ. Πρετεντέρης, μας το λέει άμεσα και σαφώς: Με τον Ευάγγελο Βενιζέλο:

Μιλώντας για τη Δικαιοσύνη, λέει πως «συντηρεί ή ανέχεται περίεργα κυκλώματα» και προσθέτει:

« Ο Βενιζέλος μίλησε για «το φάντασμα του Κόλλια», εκείνου του άθλιου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που έγινε πρωθυπουργός της χούντας.»

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται…

Κατά τα άλλα στην στήλη του «καταγγέλλει» τον ΣΥΡΙΖΑ πως αποπροσανατολίζει τον κόσμο, κάτι που συνήθως κάνουν -όπως λέει-οι κυβερνήσεις.

Με απλά λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ (και ο Βαρουφάκης με τις αποκαλύψεις που έρχονται για το Eurogroup) στρέφουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης αλλού… τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός (σ.σ. Κυριάκος Μητσοτάκης) ασχολείται με την υψηλή πολιτική…

Ποια υψηλή μετά από τόσα χαστούκια;

Αλλά και εδώ ρίχνει μια σπόντα… αφού θεωρεί τον Μητσοτάκη τυχερό που αποπροσανατολίζει ο ΣΥΡΙΖΑ…

Προφανώς καταλογίζει στην κυβέρνηση πολλές αποτυχίες…

Αλλά για τον Γιάννη Πρετεντερη προφανώς, προέχει να σωθούν οι πολιτικοί που φέρονται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Novartis…

Ο καθένας με τις αδυναμίες του! 

Η στήλη του Γιάννη Πρετεντέρη στα Νέα – 24/02/2020

Φάντασμα

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ οι κυβερνήσεις κάνουν το ίδιο κόλπο. Δημιουργούν ανώδυνους αντιπερισπασμούς για να αποστρέψουν το βλέμμα των ανθρώπων από τις δυσάρεστες πλευρές που έχει κάθε διακυβέρνηση.

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ και παντού. Γίνεται και στην Ελλάδα

ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. Στη χώρα μας τον αντιπερισπασμό δεν τον κάνει η κυβέρνηση. Αλλά η αντιπολίτευση!

ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Τσίπρα ασχολείται αν και πως θα καταθέσουν ο «Σαράφης» κι η «Κελέση» στη ΓΑΔΑ. Σε μια χώρα μάλιστα όπου οι καταδότες με κουκούλα θεωρούνται αποκρουστικό είδος της Κατοχής.

ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ για πρώτη φορά εδώ τον όρο «κουκουλοφόρος» (…) ποτέ δεν περίμενα ότι θα επικρατούσε και θα καθιερωνόταν με τόση επιτυχία!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. Όταν ξεμπερδέψει ο ΣΥΡΙΖΑ με τις κουκούλες, ο Βαρουφάκης υπόσχεται να μας ψυχαγωγήσει με τις υποκλοπές και τις κασέτες του Eurogroup ξαναστέλνοντας τη χώρα πίσω στο πρώτο εξάμηνο του 2015 – σε εκείνο δηλαδή που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ξεχάσει..

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ τον Πρωθυπουργό να κόβει βόλτες με τα μεγάλα παιδιά στις Βρυξέλλες, στους Δελφούς και στο Παρίσι και να ασχολείται με την υψηλή πολιτική.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ; Είτε ο Μητσοτάκης είναι ένας τυχερός άνθρωπος. Είτε η αντιπολίτευση βρίσκεται αλλού.

ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ τις 80 σελίδες «Απολογισμού 2012-2019» που κυκλοφόρησε ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον θα κλίνει υπέρ της δεύτερης άποψης.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ και χρόνου για να υποθέσεις ότι υπάρχουν στη σημερινή Ελλάδα άνθρωποι που καίγονται για την προστασία ενός τύπου που προσφέρεται να καταθέσει με κουκούλα.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΥΔΕΙΣ ΞΕΡΕΙ πώς του έδωσαν την κουκούλα. Τον προστατεύουν προκειμένου να καταθέσει όπως θέλουν ή τον προστατεύουν επειδή κατέθεσε όπως ήθελαν;

ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ επιβεβαιώνει δυστυχώς κάτι σοβαρότερο. Ότι η Δικαιοσύνη έχει πρόβλημα.

ΟΤΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙ Η ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ> Ο Βενιζέλος μίλησε για «το φάντασμα του Κόλλια», εκείνου του άθλιου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που έγινε πρωθυπουργός της χούντας.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ. Κάποιοι άλλοι φοβούνται. Κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απέξω.

ΕΙTΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ότι έχει πρόβλημα για να το αντιμετωπίσει. Θέμα αντίληψης.

ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ αλλά βουλεύεται με το πρόβλημα που έχει. Θέμα συνείδησης.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ο Μητσοτάκης αποδεικνύεται λιγότερο τυχερός. Έχει στα χέρια του ένα πρόβλημα που χρειάζεται λύση.

ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ, δεν μπορεί να το αποφύγει. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter