Επίθεση στη Μενάνδρου: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του δολοφόνου

Επίθεση στη Μενάνδρου: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη του δολοφόνου

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα που σκότωσε τον 23χρονο από το Αφγανιστάν στην μέση του δρόμου, το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν καταφέρει να αναγνωρίσουν τους δράστες από τα βίντεο των καμερών ασφαλείας που λειτουργούν στην περιοχή.

Το βίντεο που έφερε στην δημοσιότητα το documentonews.gr από τη στιγμή της άγριας συμπλοκής δείχνει την αγριότητα με την οποία οι δράστες χτυπούν τον άτυχο άντρα που κείτεται αιμόφυρτος στον δρόμο ενώ στη συνέχεια τον σέρνουν από τα πόδια.

Οι συγκρούσεις μεταξύ Αφγανών και Πακιστανών ήταν άγριες, αφού τα μέλη των δ΄το συμμοριών ήταν εξοπλισμένα με ξύλα, ρόπαλα, μαχαίρια και πιστόλια. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το μεσημέρι της Πέμπτης, οι αντιμαχόμενες ομάδες είχαν δώσει «ραντεβού» που είχε σκοπό να δείξει ποιος θα κυριαρχήσει στην περιοχή. 

Λίγο καιρό πριν τη δολοφονία της Μενάνδρου, οι δύο αντίπαλες ομάδες είχαν  χωρίσει τις αρμοδιότητές τους για τη διακίνηση ναρκωτικών, λαθραίων τσιγάρων, ειδών παρεμπορίου αλλά και κλεπταποδοχής. 

Οι αρχές μελετούν λεπτό προς λεπτό τα βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter