Επίθεση στην κυβέρνηση από Μητσοτάκη μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης – Απάντηση Τζανακόπουλου

Επίθεση στην κυβέρνηση από Μητσοτάκη μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης – Απάντηση Τζανακόπουλου

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, κατηγορώντας την ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «η εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων» και πρόσθεσε: «Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία. Ούτε μπορούν τα λίγα ακραία στοιχεία να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαϊκής διαμαρτυρίας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατέληξε ότι πρόκειται για «μια διαμαρτυρία που εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μια κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και που, με τις πράξεις και τις παραλήψεις της, δείχνει ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα».

Τζανακόπουλος: Αναξιόπιστος ο κ. Μητσοτάκης

Λίγο στον κ. Μητσοτάκη απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημ. Τζανακόπουλος:

«Ο κος Μητσοτάκης με τις δηλώσεις του για το σημερινό συλλαλητήριο απέδειξε ότι είναι ένας βαθιά αναξιόπιστος, ευθυνόφοβος και λαϊκιστής πολιτικός.

Ευτυχώς για τη χώρα η κυβέρνηση που θα χειριστεί και αυτό το κρίσιμο θέμα, δεν έχει μάθει να φοβάται την ευθύνη, όταν είναι να προασπίσει τα εθνικά συμφέροντα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter