Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για τις σεξιστικές αναφορές κατά της Κατερίνας Νοτοπούλου

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για τις σεξιστικές αναφορές κατά της Κατερίνας Νοτοπούλου

Οργισμένη ανακοίνωση για τις σεξιστικές επιθέσεις εναντίον της Κατερίνας Νοτοπούλου εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι «αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η Ν.Δ. δεν παίρνουν αποστάσεις από αυτή την αθλιότητα. Φαίνεται ότι το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη έχει μεταλλαχτεί τόσο πολύ σε ένα ακροδεξιό μόρφωμα που μπορούμε να υποθέσουμε ότι, αν δεν ενορχηστρώνει την εκστρατεία λάσπης, σίγουρα αισθάνεται άνετα με αυτήν.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι τελευταίες σεξιστικές, ανθρωποφαγικές επιθέσεις εναντίον της νέας υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης και οι χυδαίοι χαρακτηρισμοί που κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα και σε νεοφασιστικές ιστοσελίδες πρέπει να βρουν την αντίθεση όλου του πολιτικού κόσμου.

Και αυτό γιατί οι επιθέσεις αυτές εκχυδαΐζουν συνολικά την πολιτική αντιπαράθεση και το δημόσιο διάλογο, συντηρούν και αναπαράγουν σεξιστικά στερεότυπα και πατριαρχικές αντιλήψεις.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η Ν.Δ. δεν παίρνουν αποστάσεις από αυτή την αθλιότητα. Φαίνεται ότι το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη έχει μεταλλαχτεί τόσο πολύ σε ένα ακροδεξιό μόρφωμα που μπορούμε να υποθέσουμε ότι, αν δεν ενορχηστρώνει την εκστρατεία λάσπης, σίγουρα αισθάνεται άνετα με αυτήν.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter