Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Οργή του τουρκικού ΥΠΕΞ

Επίθεση της Άγκυρας στον Πάνο Καμμένο: Ανεύθυνη και μη σοβαρή η συμπεριφορά του

«Οι ισχυρισμοί του Έλληνα υπουργού Άμυνας, περί εντολής Ερντογάν για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων αξιωματικών, αποτελούν το πιο πρόσφατο παράδειγμα της ανεύθυνης και μη σοβαρής συμπεριφοράς του εν λόγω ατόμου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, δήλωση του εκπροσώπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Χαμί Άκσοϊ, ανέφερε αναλυτικά, σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή:

«Οι ισχυρισμοί του Έλληνα υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι ότι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην χώρα μας λόγω της παραβίασης των συνόρων, συνελήφθησαν με εντολή του Προέδρου της Δημοκρατίας, αποτελούν το πιο πρόσφατο παράδειγμα της ανεύθυνης και μη σοβαρής συμπεριφοράς του εν λόγω ατόμου.

Έχουν δοθεί εγκαίρως οι απαραίτητες πληροφορίες στην ελληνική πλευρά για τον λόγο για τον οποίο συνελήφθησαν οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί καθώς και την νομική διαδικασία. Παρόλα αυτά η προσπάθεια παραμονής στην επικαιρότητα με αβάσιμους και δίχως νόημα ισχυρισμούς, θεωρείται ως μια κατευθυνόμενη προσπάθεια της Ελλάδας, η οποία δεν εκπληρώνει τις δίκαιη και νόμιμη προσμονή μας όσον αφορά τους αυτουργούς της δόλιας απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, να στρέψει αλλού την προσοχή της κοινής γνώμης».

(Πηγή: trt.net.tr)

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.