Επίθεση των ΜΑΤ σε συναυλία στα Εξάρχεια

Επίθεση των ΜΑΤ σε συναυλία στα Εξάρχεια

Επίθεση με δακρυγόνα σε συναυλία στην πλατεία Εξαρχείων, εξαπέλυσαν σύμφωνα με καταγγελίες, δυνάμεις των ΜΑΤ το βράδυ του Σαββάτου.

«Αφού έριξαν δακρυγόνα σε περίπου τετρακόσια άτομα που παρακολουθούσαν τη συναυλία αφού έριξαν δακρυγόνα στα ΗΧΗΤΙΚΑ προκαλώντας ζημιές καθάρισαν τη πλατεία από τους αθώους ανθρώπους, τους πάγκους με τα βιβλία, έσβησαν με το ζόρι τα φώτα και παρέδωσαν τη πλατεία στους ναρκεμπορους που εμφανίστηκαν κατά δεκάδες μισή ώρα αργότερα – θα το λέμε και κανείς δεν θα μας πιστεύει πως όταν υποσχόντουσαν να καθαρίσουν τα Εξάρχεια εννοούσαν από όλους όσους παρεμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών – λεπτομέρειες αύριο ελπίζω χωρίς άσθμα και αλλεργικό σοκ στα μάτια», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ιδιοκτήτης βιβλιοπωλείου στην πλατεία Εξαρχείων.

https://www.facebook.com/vassosi/posts/10214633455645942

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214636061351083&set=a.1066961190132&type=3&theater

τα τρία λεπτά δημοσιότητας που ανήκουν στο καθένα μας – τρέχοντας να σώσουμε τα μηχανήματα απ΄τα δακρυγόνα και τις…

Gepostet von Vassos Georgas am Sonntag, 1. September 2019

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μεσάνυχτα αλλά και λίγο πριν από τη 1:00, άγνωστα άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ, στην οδό Σπύρου Τρικούπη. Η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές, εκ των οποίων η μια μετατράπηκε σε σύλληψη.

Αργότερα, στις 2:30, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο ύποπτο όχημα, στην συμβολή των οδών Εμ. Μπενάκη και Σόλωνος. Τότε δέχθηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους, οι οποίοι πήραν τα κλειδιά της μιας μηχανής, το ένα κράνος και έσπασαν έναν φάρο. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. 

Η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές, αλλά στη συνέχεια όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter