Επίθεση χούλιγκαν στο πούλμαν της Σίτι – Η Λίβερπουλ ζήτησε συγγνώμη

Επίθεση χούλιγκαν στο πούλμαν της Σίτι – Η Λίβερπουλ ζήτησε συγγνώμη

Συμβαίνει και στις καλύτερες… οικογένειες. Χούλιγκαν της Λίβερπουλ υποδέχθηκαν με άγριες διαθέσεις το πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι έξω από το «Ανφιλντ», λίγη ώρα πριν την έναρξη του προημιτελικού των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι χούλιγκαν προκάλεσαν ζημιές μπροστά και πίσω στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Σίτι πριν προλάβει να παρέμβει η αστυνομία. Σκηνή βγαλμένη από… ελληνικό γήπεδο σίγουρα. Όμως η διαφορά έχει να κάνει με την αντίδραση της διοίκησης των γηπεδούχων που έσπευσε πριν περάσει μια ώρα από το συμβάν να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία αφενός καταδίκασε τα επεισόδια, αφετέρου ζήτησε συγγνώμη από όλο τον οργανισμό της Μάντσεστερ Σίτι και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να βρεθούν οι ένοχοι! Καμία σχέση με Ελλάδα δηλαδή…

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ αναφέρει: «O σύλλογος καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις σκηνές που προηγήθηκαν του αγώνα της προημιτελικής φάσης του Champions League, με αποτέλεσμα να προκληθεί ζημιά στο πούλμαν της Μάντσεστερ Σίτι, κατά την άφιξή της στο Ανφιλντ. Απολογούμαστε στον Πεπ Γκουαρδιόλα, τους παίκτες του, το προσωπικό και τους αξιωματούχους για το περιστατικό.

Η συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων ήταν εντελώς απαράδεκτη και ο σύλλογος θα συνεργαστεί πλήρως με τις αρχές για να εντοπίσει τους υπεύθυνους. Η προτεραιότητά μας τώρα είναι να εξακριβώσουμε τα γεγονότα και να προσφέρουμε στην Μάντσεστερ Σίτι, οποιαδήποτε στήριξη είναι αναγκαία».

Πέρα από την ανακοίνωση της διοίκησης της Λίβερπουλ, που καταδικάζει τα γεγονότα, συγγνώμη ζήτησε και ο προπονητής των «Reds», Γιούργκεν Κλοπ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter