«Επίθεση» κατά του Αρείου Πάγου η συμπαράσταση στον Βαξεβάνη για τη Νέα Δημοκρατία

«Επίθεση» κατά του Αρείου Πάγου η συμπαράσταση στον Βαξεβάνη για τη Νέα Δημοκρατία

Να… διαδώσει το κάλεσμα συμπαράστασης Πολάκη έξω από τον Άρειο Πάγο το μεσημέρι της Τετάρτης προς υποστήριξη του εκδότη του Documento, Κώστα Βαξεβάνη ανέλαβε η Νέα Δημοκρατία, που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα για επιστροφή «σε πρακτικές που θυμίζουν τις χειρότερες μέρες της διακυβέρνησής τους».

«Επίθεση κατά του Ανώτατου Δικαστηρίου» βλέπει η Νέα Δημοκρατία σε ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με την οποία καλεί τον κόσμο να συμπαρασταθεί στον Κώστα Βαξεβάνη το μεσημέρι της Τετάρτης στις 13.00, έξω από τον Άρειο Πάγο, όπου θα βρεθεί για να απολογηθεί ως κατηγορούμενος για τη δήθεν «σκευωρία» της Novartis.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Τετάρτης, ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento έχει κληθεί από την Ανακρίτρια του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, ως κατηγορούμενος για συνέργεια σε κατάχρηση εξουσίας από κοινού δια της μεταχείρισης παρανόμως εκβιαστικών μέσων, για συνέργεια σε κατάχρηση εξουσίας δια της εκθέσεως σε δίωξη ή τιμωρία αθώου κατά συρροή, για συνέργεια σε παράβαση καθήκοντος και για εγκληματική οργάνωση.

«Αύριο στις 1.00μμ έξω από τον Άρειο Πάγο συμπαραστεκόμαστε στον Κώστα Βαξεβάνη που αποκάλυψε το Σκάνδαλο NOVARTIS και οδηγείται στη Δικαιοσύνη ως κατηγορούμενος για σκευωρία!!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ» έγραψε συγκεκριμένα στα κοινωνικά του δίκτυα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στα κοινωνικά δίκτυα ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τα αντανακλαστικά του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας, που έφτασε στο σημείο να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί σύσσωμη την αξιωματική αντιπολίτευση και τον αρχηγό της πως «επιστρέφοντας σε πρακτικές που θυμίζουν τις χειρότερες μέρες της διακυβέρνησής τους, ακολουθούν έναν δρόμο επικίνδυνο για τη δημοκρατία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Ο κ. Πολάκης μετά την επίθεση κατά της Δικαιοσύνης, την οποία συνέχισε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, καλεί αύριο σε συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να καλέσει σε απολογία τον κ. Βαξεβάνη. Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κλιμακώνει την επίθεση κατά του Ανώτατου Δικαστηρίου αμφισβητώντας ευθέως την ανεξαρτησία του. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, επιστρέφοντας σε πρακτικές που θυμίζουν τις χειρότερες μέρες της διακυβέρνησής τους, ακολουθούν έναν δρόμο επικίνδυνο για τη δημοκρατία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter