Επίθεση Μανδραβέλη μέσω «Καθημερινής» στον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. Τάκη Θεοδωρικάκο

Επίθεση Μανδραβέλη μέσω «Καθημερινής» στον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. Τάκη Θεοδωρικάκο

Σε μια ευθεία επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, που πήρε τη σκυτάλη του υπουργείου μετά τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προχωρά ο αρθρογράφος της «Καθημερινής» Πάσχος Μανδραβέλης.

Αφορμή ένα Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας πως ολοκληρώθηκε η έρευνα  κατά «διαχειριστών ιστοσελίδων και λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που προτρέπουν τους πολίτες σε πράξεις που στρέφονται ενάντια στη δημόσια υγεία, στην ασφάλεια και στο κράτος».

Με το «καλημέρα» ο αρθρογράφος αμφισβητεί την προστασία του πολίτη από το υπουργείο αφού τον αναφέρει ως υπουργό «περισσότερο Δημόσιας Τάξης»  και λιγότερο Προστασίας του Πολίτη!

Στη συνέχεια χαρακτηρίζει ως σουρεαλιστικό το γεγονός πως στη χώρα δεν τιμωρούνται τα αδικήματα αυτά καθαυτά  αλλά η ΕΛ.ΑΣ. «βρήκε αυτούς που προτρέπουν σε πράξεις εναντίον του κράτους».

Δηλώνει ότι το προσπερνά «διότι από πολιτικά ανέκδοτα χορτάσαμε σε αυτήν τη χώρα».

Αναφερόμενος στα αδικήματα που διερευνώνται προσπερνά ως ένα σημείο την «απόπειρα απάτης» και αναφερόμενος σε ότι αφορά τη «διασπορά ψευδών ειδήσεων» σημειώνει πως «με βάση αυτό θα έπρεπε να συλλαμβάνονται πρώτοι απ΄όλους διάφοροι ιερείς που κηρύσσουν αντιεμβολιαστικές ανοησίες», για να συμπληρώσει:

«Διότι όπως και να το κάνουμε, έχει διαφορετική επίδραση ένας εκπρόσωπος του Θεού στον ναό και άλλη ο ψεκασμένος της Νέας Σμύρνης στο Facebook».

Αλλά η πλήρης αποδόμηση του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου γίνεται στο τέλος:

«Θα συμφωνήσουμε ότι ο νέος υπουργός κάτι πρέπει να δείξει και η κυβέρνηση κάτι πρέπει να πει ότι κάνει για τους αντιεμβολιαστές. Μόνο που η χρήση της Δικαιοσύνης για επικοινωνιακούς σκοπούς θα έχει χειρότερα αποτελέσματα από το να γελάει στο τέλος κάθε ψεκασμένος», συμπληρώνει…

Τελικά, μόνοι τους τα λένε και μόνοι τους αποδομούν την κυβέρνηση των αρίστων και επιτελικών που τελικά έχει καταντήσει ανέκδοτο αν όχι κωμικοτραγικό!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter