Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Στην ανακρίτρια η 38χρονη για να απολογηθεί (Photos)

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Στην ανακρίτρια η 38χρονη για να απολογηθεί (Photos)
Φωτογραφία: Cretapost.gr

Λίγα λεπτά πριν τις οκτώ το πρωί, έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί, η 38χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της με καυστικό υγρό.

Δείτε επίσης: Βιτριόλι – Ηράκλειο: Παραδόθηκε στις αρχές η 38χρονη- Τέσσερις μέρες μετά την επίθεση

Η 38χρονη μετά την επίθεση, που σημειώθηκε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, είχε εξαφανιστεί ωστόσο παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές και είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου όταν ο 36χρονος συναντήθηκε με την 38χρονη σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Εκεί η 38χρονη του πέταξε καυστικό υγρό που προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο και στον λαιμό του 36χρονου ο οποίος διακομίστηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Θριάσιο. Εκεί οι γιατροί δίνουν αγώνα για να σώσουν το μάτι του και την όρασή του ενώ έχει εγκαύματα στο αριστερό μέρος του προσώπου του, στο τράχηλο και στον θώρακα, αλλά και στα χέρια.

Ο άνδρας διακομίστηκε αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλευόταν με εγκαύματα β’ βαθμού στο πρόσωπο και τον λαιμό. Το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή του σε ειδική μονάδα αποκατάστασης εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου είχε νοσηλευτεί και η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η 38χρονη, τέσσερις ημέρες μετά την πράξη της, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές ενώ από την περασμένη Δευτέρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Φωτογραφίες: Cretapost.gr

Διαβάστε επίσης:

Βιτριόλι – Ηράκλειο: Στο «μικροσκόπιο» το ενδεχόμενο να είχε συνεργούς η 38χρονη που παραμένει άφαντη

Βιτριόλι – Ηράκλειο: Διαψεύδει την 38χρονη ο πατέρας της – «Ψέματα για τις απειλές, δεν δικαιολογείται» (Video)

Βιτριόλι – Ηράκλειο: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 38χρονη – Παραμένει εξαφανισμένη (Video)

Βιτριόλι – Ηράκλειο: Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο 36χρονος – «Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ προστατεύει την 38χρονη» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter