Επίθεση με βιτριόλι – Εισαγγελέας: «Η κατηγορουμένη προετοίμασε ένα σχέδιο εξόντωσης για την Ιωάννα»

Επίθεση με βιτριόλι – Εισαγγελέας: «Η κατηγορουμένη προετοίμασε ένα σχέδιο εξόντωσης για την Ιωάννα»
Δίκη της υπόθεσης για την επίθεση με καυστικό υγρό από 37χρονη εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Με νομική ανάλυση των άρθρων που αφορούν στην υπόθεση ξεκίνησε την αγόρευση του ο εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μασταντωνάκης, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020, έξω από το γραφείο της στην Καλλιθέα

Για τη σχέση μεταξύ κατηγορούμενης και θύματος ο εισαγγελέας περιέγραψε ότι κατάγονται από την ίδια περιοχή χωρίς να έχουν σχέσεις μεταξύ τους, έχοντας κοινό σύνδεσμο στην Αθήνα την ξαδέλφη της Ιωάννας.

Σχετικά με τη σχέση της με τον 40χρονο Νώντα ανέφερε ότι η κατηγορούμενη διατηρούσε σχέση ελεύθερη μαζί του και όταν εκείνος έκανε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα, η τελευταία «με αξιοπρέπεια και σεβασμό προσπάθησε να την βοηθήσει, να την συμβουλεύσει. Μάλιστα, της έστειλε φωτογραφία και τη συνομιλία της με το Νώντα. Η κατηγορούμενη, που ουδέποτε είχε πάψει να ανησυχεί, έστελνε μηνύματα στην παθούσα για το θέμα. Την ρωτούσε «τι κανείς με αυτόν τον άνθρωπο». Η Ιωάννα απαντούσε ευγενικά. Ωστόσο, ο 40χρονος δεν παραιτήθηκε της προσπάθειας και έστειλε και πάλι μήνυμα στην Ιωάννα» είπε ο εισαγγελέας.

Συνεχίζοντας σημείωσε ότι «από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προέκυψε ότι η παθούσα διατήρησε επικοινωνία με τον Οικονόμου, σε αντίθεση με όσα μέχρι σήμερα πιστεύει η κατηγορούμενη. «Εγώ πιστεύω ότι υπήρξε κάτι μεταξύ τους» είχε πει στην απολογία της. Η κατηγορούμενη ουδέποτε πείστηκε ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ των δυο. Ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την παθούσα θεωρώντας ότι την κορόιδεψε. Έκτοτε άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι».

Ο εισαγγελέας συνεχίζει την περιγραφή στα πραγματικά περιστατικά.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Η ώρα του εισαγγελέα για την κατηγορουμένη – Απόπειρα ανθρωποκτονίας ή βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη;

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

28/11/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter