Επίθεση με βιτριόλι: Η ώρα της δίκης – Έφτασε στο δικαστήριο με ειδική μάσκα η 35χρονη Ιωάννα (Photos)

ΔΙΚΗ ΤΗΣ 37ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ (EUROKINISS/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Η ώρα της Δικαιοσύνης έχει έρθει για την Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία στις 20 Μαΐου του 2020, τη στιγμή που πήγαινε στην εργασία της στην Καλλιθέα, δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από την 36χρονη κατηγορουμένη με αποτέλεσμα να καταστραφεί το πρόσωπο και το σώμα της. Η 35χρονη Ιωάννα έχει υποβληθεί σε δεκάδες χειρουργεία για την αποκατάσταση των εγκαυμάτων που υπέστη από την επίθεση και την Τετάρτη με δύναμη ψυχής έφτασε στο στοΜικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας με ειδική μάσκα όπου οι παρευρισκόμενοι, δημοσιογράφοι στην πλειονότητά τους, έσπευσαν να τη χειροκροτήσουν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κατηγορούμενης, Σάκη Κεχαγιόγλου, ότι η 36χρονη δεν θα παραστεί σήμερα αλλά θα έρθει στις επόμενες.

Η Ιωάννα έφτασε στις 9:00 στο δικαστήριο όπως είχε δηλώσεις και παρά την ταλαιπωρία της εδώ και ένα χρόνο, προκειμένου να καταθέσει για όσα συνέβησαν εκείνο το πρωί, όταν πήγαινε στη δουλειά της. Η Ιωάννα έφτασε φορώντας την ειδική μάσκα στο πρόσωπο και καπέλο για να προστατευτεί από τον ήλιο. Η πλευρά της κατηγορούμενης δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα παραστεί στο ακροατήριο ή εάν όπως έχει δικαίωμα, θα εκπροσωπηθεί από τον συνήγορο της, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως δεν θα παραστεί.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα το οποίο ακολούθησε την πρόταση του εισαγγελέα Γ. Νούλη, η κατηγορούμενη είχε πρόθεση να σκοτώσει Ιωάννα, λόγω της μεγάλης ποσότητας και πυκνότητας του καυστικού υγρού που έριξε στο θύμα.

Μέχρι και σήμερα, η 36χρονη κατηγορουμένη δεν έχει εξηγήσει στις αρχές ποιος ήταν ο λόγος που την ώθησε να προβεί σε μία τέτοιας σκληρότητας επίθεση και επιμένει ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα, αλλά να την πονέσει και να την τραυματίσει.

Για την δίκη έχουν  κληθεί 35 μάρτυρες κατηγορίας για κατάθεση ανάμεσά τους και θεράποντες ιατροί που κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή την 35χρονη Ιωάννα προκειμένου να περιγράψουν το Γολγοθά που έχει περάσει αυτό τον ενάμιση χρόνο μετά το περιστατικό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter