Επίθεση Ρεαλ Μαδριτης στην UEFA: « Γιατί δεν προστατεύτηκαν οι οπαδοί μας»

Επίθεση Ρεαλ Μαδριτης στην UEFA: « Γιατί δεν προστατεύτηκαν οι οπαδοί μας»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε εξηγήσεις από την UEFA για όσα έγιναν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, επειδή δεν προστατεύθηκαν οι οπαδοί της. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ανακοίνωση της επισημαίνει πως φίλαθλοι της διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μετά τα επεισόδια.

Οι Μερένχες μέχρι πρότινος δεν είχαν εκδώσει ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στον τελικό και μόνο η Λίβερπουλ είχε εκφράσει την απογοήτευσή της ζητώντας δικαίωση για τους οπαδούς της που υπέστησαν όλη αυτή την ταλαιπωρία, λόγω έλλειψης συντονισμού και οργάνωσης από την πλευρά των διοργανωτών της UEFA.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ: «Θέλουμε να μάθουμε τα κίνητρα πίσω από τη συγκεκριμένη οργάνωση για το μέρος όπου έλαβε χώρα ο τελικός και τα κριτήρια βάσει των οποίων διοργανώθηκε το παιχνίδι και συνέβησαν όλα αυτά που είδαμε όλοι.

Ζητούμε απαντήσεις και εξηγήσεις για τους υπεύθυνους που άφησαν αβοήθητο και απροστάτευτο τον κόσμο. Όσα συνέβησαν προκάλεσαν την οργή του κόσμου, οπαδοί μας δέχθηκαν επιθέσεις, ορισμένοι διακομίστηκαν και στο νοσοκομείο! Δεν ήταν ασφαλείς ούτε με τα αυτοκίνητά τους, ούτε στα μέσα μεταφοράς προς το γήπεδο…»

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter