Επίθεση σε φοιτήτρια από μέλος της ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου

Επίθεση σε φοιτήτρια από μέλος της ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου

Καθώς εξελίσσονται ομαλά οι φοιτητικές εκλογές μετά από ένα «διάλειμμα» τριών ετών εξαιτίας της πανδημίας, μέλος της ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου και τα στοιχεία του οποίου έχει στη κατοχή του το documentonews.gr αποφάσισε να κλιμακώσει την ένταση προχωρώντας σε τραμπουκισμούς ακόμη και σε φυσική επίθεση εναντίον της φοιτητικής συλλογικότητας ΑΕΠ-ΕΑΑΚ στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών. 

Πιο συγκεκριμένα, όταν ένας στρατιωτικός προσήλθε στην εκλογική διαδικασία για να ψηφίσει του επισημάνθηκε από το μέλος της ΑΕΠ-ΕΑΑΚ πως η συμμετοχή του αντιβαίνει τις αποφάσεις τόσο του ΔΣ, όσο και του καταστατικού. Τότε ένα «δραστήριο» μέλος της ΟΝΝΕΔ που βρισκόταν στον χώρο και δεν φαίνεται να έχει κάποια σχέση με τον Πανεπιστήμιο επιτέθηκε λεκτικά, εκστομίζοντας φράσεις, όπως «βούλωσε το», ενώ στη συνέχεια χτύπησε στο πρόσωπο το μέλος της ΑΕΠ. Εκείνη τη στιγμή μέλη των άλλων παρατάξεων (ΠΑΣΠ, ΠΚΣ) αντέδρασαν και ένα μέλος της ΟΝΝΕΔ απομακρύνθηκε αθόρυβα. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως το συγκεκριμένο άτομο δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί επίθεση σε φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Επιστημών, αφού κάτι ανάλογο είχε πραγματοποιηθεί σε προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση. 

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και η ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου φαίνεται πως πολιτεύονται στη βάση του τραμπουκισμού και της βίας, ώστε να εξασφαλίσουν τις πολυπόθητες ψήφους που θα νομιμοποιήσουν και την πανεπιστημιακή αστυνομία. Τα «γαλάζια παιδιά» στα καλύτερα τους. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter