Επίθεση στην Ερμού: Στην Εντατική παραμένει η 22χρονη που χτυπήθηκε με μαχαίρι

Επίθεση στην Ερμού: Στην Εντατική παραμένει η 22χρονη που χτυπήθηκε με μαχαίρι

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 22χρονη που δέχθηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι από άνδρα στην Ερμού, το μεσημέρι της Παρασκευής. Η κατάσταση της υγείας της φοιτήτριας είναι καλή, δεν είναι διασωληνωμένη και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Υπεβλήθη σε πολύωρο χειρουργείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς, πραγματοποιήθηκε θωρακοτομή, καθώς από τις μαχαιριές είχε βαριά τραύματα στον πνεύμονα, υπέστη ρήξη διαφράγματος, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Γύρω στις 13:30, ενώ η νεαρή κοπέλα κατευθυνόταν προς το κατάστημα ρούχων που εργάζεται επί της οδού Ερμού, όταν ο 42χρονος της επιτέθηκε από πίσω και τη μαχαίρωσε δύο φορές στην ωμοπλάτη.

Ο ίδιος παρέμεινε επί της οδού Ερμού κρατώντας το μαχαίρι της επίθεσης, έως ότου συνελήφθη από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, ο δράστης ανέφερε πως «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Τη μαχαίρωσα για να την αποφύγω», υποστηρίζοντας ότι η 22χρονη είναι «πράκτορας των Γερμανών».

Αρχικά, οι αρχές εξέτασαν όλα τα ενδεχόμενα (απόπειρα ληστείας, προσωπικές διαφορές κ.α.), αλλά πλέον συνδέουν την «τυφλή», άγρια επίθεση και τον δράστη με σοβαρό ψυχιατρικό περιστατικό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter