Eπίθεση Βασιλειάδη σε Σκουρλέτη: Προσβλητικά και ανοησίες όσα είπε για τα τρολς

Eπίθεση Βασιλειάδη σε Σκουρλέτη: Προσβλητικά και ανοησίες όσα είπε για τα τρολς

Ένα ηχηρό άδειασμα άδειασμα επεφύλασσε στον Πάνο Σκουρλέτη ο Γιώργος Βασιλειάδης για τα όσα είπε περί παράκεντρων γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα, που δούλεψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο αναπληρωτής Γραμματέας του κόμματος χαρακτήρισε τα όσα είπε ο πρώην Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ως ασυναρτησίες και ανοησίες, λέγοντας ότι το μόνο που κατάφερε ουσιαστικά ήταν να θέσει το θέμα στην αρένα της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, η οποία τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο ζενίθ.

«Αυτά για τα παράκεντρα είναι ανοησίες. Αυτά είναι προσβλητικά για τα κόμμα και είναι ανοησίες. Δεν υπάρχει τίποτα. Αυτή τη στιγμή με αυτόν τον τρόπο και βάζοντας ακόμα κι αυτό στην αρένα της εσωκομματικής αντιπαράθεσης χωρίς να υπάρχει αλήθεια, χωρίς να υπάρχει λόγος, χωρίς να υπάρχει νόημα», είπε ο αναπληρωτής Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Το τι κάνουν οι δημοσιογράφοι ή το τι γράφουν οι δημοσιογράφοι… Αν ένας δημοσιογράφος έχει στοχοποιήσει κάποιον και τον βρίζει, είναι κακό, είναι προσβλητικό, αλλά είναι κομμάτι της δημόσιας έκθεσης και της δημόσιας ζωής. Αυτό που περιέγραψε δεν υφίσταται, δεν ισχύει. Πάλι στον Τσίπρα τα ρίχνουμε. Αυτά είναι ασυναρτησίες. Γι’ αυτό λέμε ότι πρέπει να σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά πριν ανοίξουμε το στόμα μας, ιδίως στα ΜΜΕ».

Όσον αφορά το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ και αν διαλυθεί απάντησε με σαφήνεια: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να διαλυθεί. Πολλοί προσπάθησαν με πολλούς τρόπους. Ό,τι κι αν γίνει, στο τέλος θα τον βρούμε τον δρόμο μας».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 12:04

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter