Επιτρέπουν φεστιβάλ 10.000 ατόμων/ώρα σε οργανωτή συνεδρίων της ΝΔ εν μέσω πανδημίας

Επιτρέπουν φεστιβάλ 10.000 ατόμων/ώρα σε οργανωτή συνεδρίων της ΝΔ εν μέσω πανδημίας
Φωτογραφία από την επίδειξη του 2019

Την ώρα που χιλιάδες υγειονομικοί μπαίνουν σε αναστολή αφήνοντας στο ρελαντί το ΕΣΥ κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης υγειονομικής κρίσης που έχει περάσει ποτέ η χώρα και ενώ βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από ένα ακόμα lockdown, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έρχεται να ικανοποιήσει και πάλι τα δικά της παιδιά, δίνοντας ειδική άδεια διεξαγωγής φεστιβάλ μέσω… ΦΕΚ.

Ο λόγος για το Athens flying Week το οποίο θα πραγματοποιηθεί 4-5 Σεπτεμβρίου στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας, και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής είναι ο Παναγιώτης Ποδηματάς, ο ιδρυτής της εταιρείας «P.C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A.» η οποία έχει ως αντικείμενο της το εμπόριο και την ενοικίαση μεταφραστικών και επαγγελματικών συστημάτων ήχου και εικόνας και αναλαμβάνει τα συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας.

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το συγκεκριμένο φεστιβάλ αναφέρεται ονομαστικά στο ΦΕΚ της 27ης Αυγούστου ως εκδήλωση η οποία επιτρέπεται να πραγματοποιηθεί, ενώ από 28 Ιουλίου, ημέρα που η χώρα μετρούσε κοντά 3.000 κρούσματα, το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει εκδώσει δελτίο τύπου που ανακοινώνει ότι επιτρέπει το εν λόγω φεστιβάλ.

Από τέλη Ιουλίου, είχε αποφασιστεί λοιπόν, ότι αυτή η… μικρή εκδήλωση θα γίνει, ανεξάρτητα από την κατάσταση των κρουσμάτων στη χώρα η οποία συνεχίζει και είναι εφιαλτική.

Το Athens flying Week, δεν διεξήχθη πέρυσι λόγω πανδημίας, ενώ φέτος θα πραγματοποιηθεί – σε περίοδο έξαρσης του κορονοϊού – με 10.000 θεατές ανά ώρα, από τους οποίους οι μισοί θα είναι καθήμενοι ενώ θα υπάρχει ζώνη για εμβολιασμένους αλλά και μεικτή στην οποία επιτρέπονται ανεμβολίαστοι με επίδειξη rapid ή PCR τεστ.

Ανεμβολίαστοι με την επίδειξη αρνητικού τεστ δηλαδή μπορούν να παρακολουθήσουν τις αεροπορικές επιδείξεις, αλλά δεν μπορούν να βάλουν πλάτη στα ήδη υποστελεχωμένα νοσοκομεία και στην αντιμετώπιση του κορονοϊού – όπως κάνουν ήδη τόσο καιρό, αφήνοντας τους ασθενείς στο έλεος της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σημειώνεται πως τα υπόλοιπα φεστιβάλ που ήταν προγραμματισμένα να γίνουν φέτος το καλοκαίρι ακυρώθηκαν λόγω πανδημίας, εργαζόμενοι που δούλευαν στη διοργάνωσή τους έμειναν άνεργοι και κόσμος έτρεχε να εξαργυρώσει τα χρήματά του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter