Επιτρέπουν τη διαδημοτική μετακίνηση για κομμωτήρια και περιποίηση άκρων, όχι όμως για περίπατο

Επιτρέπουν τη διαδημοτική μετακίνηση για κομμωτήρια και περιποίηση άκρων, όχι όμως για περίπατο

Νέες διευκρινίσεις ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Ανάπτυξης σχετικά με την επαναλειτουργία των κομμωτηρίων στις περιοχές επιδημιολογικού επιπέδου «πολύ αυξημένου κινδύνου».

Συγκεκριμένα το υπουργείο Ανάπτυξης με ανάρτησή του στο twitter σημειώνει ότι επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού, με βεβαίωση τύπου Β ή αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6.

Η ανάρτηση στο Twitter:

«Από Δευτέρα 22/3 στις περιοχές επιδημιολογικού επιπέδου “πολύ αυξημένου κινδύνου”, επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες των κομμωτηρίων & περιποίησης άκρων. Επιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού, με βεβαίωση τύπου Β ή αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6».

Ωστόσο σχετικά με την επαναλειτουργία των υπαίθριων αρχαιολογικών χώρων, θα μπορούν να τους επισκέπτονται μαζί έως 3 άτομα, εκτός αν αφορά σε οικογένειες, με υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων με χρήση sms 6 και χωρίς τη χρήση οχήματος,

Επίσης επιτρέπεται η λειτουργία των δημοσίων πάρκων έως 3 άτομα, εκτός αν αφορά σε οικογένειες, με υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων και πάλι με χρήση sms 6 και χωρίς τη χρήση οχήματος. Επομένως, επιτρέπονται οι επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και σε πάρκα χωρίς χρήση αυτοκινήτου ή μηχανής αλλά μόνο με τα πόδια ή ποδήλατο, ό,τι ισχύει δηλαδή έως σήμερα για το sms 6.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter