Επιτυχημένη η επέμβαση καρδιάς στον Μικ Τζάγκερ

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο Μικ Τζάγκερ, μετά την επιτυχημένη επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Ο Μικ Τζάγκερ υποβλήθηκε σε επέμβαση στη βαλβίδα και αναρρώνει, με τους γιατρούς να αναφέρουν στο Billboard ότι η υγεία του είναι σε πολύ ικανοποιητική κατάσταση.

ΟΙ γιατροί παρακολουθούν στενά τον τραγουδιστή των Rolling Stones, για τυχόν επιπλοκές.

Η επέμβαση ήταν κατά το δυνατόν λιγότερο επεμβατική και οι γιατροί κατάφεραν να ολοκληρώσουν την «επισκευή» της βαλβίδας μέσω καθετήρα και αρτηρίας, αποφεύγοντας την κλασσική εγχείριση ανοιχτής καρδιάς και το «άνοιγμα» του στήθους.

Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Μαρτίου οι Rolling Stones ανακοίνωσαν ότι ακύρωναν την περιοδεία τους No Filter Tour στη Βόρεια Αμερική, προκειμένου να γίνει η εγχείριση του Τζάγκερ.

Η περιοδεία μετατέθηκε από τον Απρίλιο στον Ιούλιο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.