Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Επιτυχίες κατά του Ισλαμικού Κράτους ανακοίνωσε η Άγκυρα

Ο τουρκικός στρατός ελέγχει το δρόμο μεταξύ του αλ-Μπαμπ και του Χαλεπίου στη Συρία, σύμφωνα με ανακοίνωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Όπως ανακοινώθηκε, μαχητικά αεροσκάφη της τουρκικής αεροπορίας κατέστρεψαν 48 στόχους του Ισλαμικού Κράτους, ενώ σκότωσαν 15 μαχητές του.

Παράλληλα, οι ανταρτικές δυνάμεις που δρουν στη Συρία και υποστηρίζονται από την Τουρκία, περικυκλώνουν το αλ-Μπαμπ που ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος. Οι δυνάμεις αυτές, έχουν θέσει υπό τον πλήρη έλεγχό τους το δρόμο που συνδέει την πόλη αυτή, με το Χαλέπι, μετά από σκληρές μάχες στο έδαφος, αλλά και μετά από σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Από τις μάχες τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν καταστράφηκε από εκρηκτικό μηχανισμό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.