Επιβεβαίωση Documento για το έγκλημα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου

Επιβεβαίωση Documento για το έγκλημα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου

Σε πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento για το «γαλάζιο» έγκλημα που πραγματοποιείται τελευταία στην νέα εθνική οδό Πάτρας – Πύργου με την κατάργηση της Λωρίδας Εκτακτης Ανάγκης, προχώρησαν τη Δευτέρα ο συντονιστής της ΝΕ Ηλείας Παναγιώτης Φλεβοτόμος και ο τέως πρόεδρος των εργαζομένων στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και συνδικαλιστής του ΕΣΥ Σωκράτης Σωτηρόπουλος.

Μιλώντας και οι δύο στην εκπομπή «Αποκαλύψεις» του Μάκη Νοδάρου στο Ionion Fm χαρακτήρισαν ως εγκληματική από την πλευρά των υπευθύνων την κατάργηση της ΛΕΑ σε έναν πολυσύχναστο δρόμο και υπογράμμισαν ότι αυτό εγκυμονεί καθημερινά τεράστιο κίνδυνο για την ασφάλεια χιλιάδων οδηγών αλλά και των απλών πολιτών.

«Έχουμε αναφορές από τα πληρώματα του ΕΚΑΒ ότι τα ασθενοφόρα που μεταφέρουν  τραυματίες η αρρώστους προς τα νοσοκομεία της περιοχής καθυστερούν υπερβολικά καθώς η κατάργηση της ΛΕΑ στον συγκεκριμένο δρόμο δεν δίνει την δυνατότητα στο όχημα να κινηθεί γρήγορα αλλά αντίθετα θα πρέπει να ακολουθήσει την ουρά των οχημάτων που προηγούνται από αυτό. Φανταστείτε λοιπόν έναν άνθρωπο που έχει εμφανίσει καρδιακό πρόβλημα η αιμορραγεί ως τραυματίας, πόσο δύσκολο είναι να φτάσει με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο έγκαιρα για να σωθεί» – ανέφερε ο κ. Σωτηρόπουλος.

Από την πλευρά του ο συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας Παναγιώτης Φλεβοτόμος υπήρξε – όπως είπε – αυτόπτης μάρτυρας περιστατικού όπου ένα πυροσβεστικό όχημα που έπρεπε να κινηθεί άμεσα προς τον τόπο της πυρκαγιάς, για να παρακάμψει την ουρά των αυτοκινήτων μπροστά από αυτό και επειδή δεν υπήρχε ΛΕΑ αναγκάστηκε να πατήσει και να περάσει πάνω από τις κορύνες!

Παρά το σχετικό δημοσίευμα στο Documento και τις επώνυμες και δημόσιες καταγγελίες , εντύπωση προκαλεί η συνεχιζόμενη σιωπή των δικαστικών Αρχών σε Ηλεία και Αχαΐα οι οποίες με την στάση τους – όπως καταγγέλλουν οδηγοί, πολίτες και μηχανικοί – συγκαλύπτουν την προκλητική παρανομία που γίνεται από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα σε βάρος της ασφάλειας χιλιάδων οδηγών που κινούνται στην συγκεκριμένη οδό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter