Επιχειρηματίας χτύπησε δημοτικό υπάλληλο επειδή του ζήτησε να μην πετάξει τα μπάζα του σε δημοτικό μέρος

Επιχειρηματίας χτύπησε δημοτικό υπάλληλο επειδή του ζήτησε να μην πετάξει τα μπάζα του σε δημοτικό μέρος

Eπίθεση δέχθηκε εργαζόμενος του Δήμου Βύρωνα στο σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων του δήμου, επειδή προσπάθησε να κάνει σωστά τη δουλειά του, όπως καταγγέλλει η Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών -ΑΡ.ΠΑ. Βύρωνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η τραμπούκικη επίθεση έγινε στο χώρο του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου, όταν επιχειρηματίας επιδίωξε να εναποθέσει παράνομα, υπολείμματα τζαμιών της επιχείρησής του. Ενώ ο εργαζόμενος προσπαθούσε να τηρήσει τους κανονισμούς, ο επιχειρηματίας του επιτέθηκε και τον τραυμάτισε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση καταγγελίας της ΑΡ.ΠΑ Βύρωνα έχει ως εξής:

«Επίθεση σε εργαζόμενο του Δήμου: Και παρανομία και χειροδικία!

Καταγγέλλουμε την τραμπούκικη επίθεση και τον τραυματισμό εργαζόμενου του Δήμου στο χώρο του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου Βύρωνα.

Ο τραυματισμός έγινε από επιχειρηματία του Βύρωνα, που πήγε παράνομα να εναποθέσει υπολείμματα τζαμιών από την επιχείρησή του, σε χώρο που απαγορεύεται.

Ο εργαζόμενος που έχει την ευθύνη για τη λειτουργία του σταθμού μεταφόρτωσης, την ώρα που προσπαθούσε να διευθετήσει την κατάσταση τηρώντας τους κανόνες λειτουργίας της υπηρεσίας του, δέχθηκε επίθεση με ύπουλο τρόπο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Η Αριστερή Παρέμβαση καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη συγκεκριμένη ενέργεια, δηλώνει τη συμπαράστασή της στον εργαζόμενο.

Απαιτούμε από τη Δημοτική αρχή, να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων από τέτοιου είδους επιθέσεις και ταυτόχρονα να προβεί στις απαραίτητες νομικές και διοικητικές ενέργειες σε βάρος του επιχειρηματία, που έκανε την τραμπούκικη επίθεση, ώστε τέτοιες ενέργειες να μην επαναληφθούν.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter