Επιχειρήσεις-“σκούπα” σε Πελοπόννησο και Κεντρική Μακεδονία

Επιχειρήσεις-“σκούπα” σε Πελοπόννησο και Κεντρική Μακεδονία

Αστυνομικοί έλεγχοι σε έντεκα νομούς της χώρας

Σε 80 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Πελοπόννησο, έπειτα από ελέγχους που έκανε στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν, μεταξύ άλλων, επτά φυγόποινοι, πέντε άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών, δέκα άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, δύο άτομα για κλοπές, ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ένα ακόμη άτομο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σωματεμπορία.

Ακόμη, έγιναν έλεγχοι σε 683 αυτοκίνητα και βεβαιώθηκαν 348 παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, ενώ συνελήφθησαν 32 άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Επίσης, σε συλλήψεις 47 ατόμων προχώρησαν μέσα σε ένα 24ωρο οι αστυνομικές αρχές στην Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Ειδικότερα στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, διενεργήθηκαν από χθες (15/9) έως σήμερα το πρωί, στις Περιφερειακές Ενότητες Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, 2.952 έλεγχοι ατόμων, 2.498 έλεγχοι σε οχήματα και 173 έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ προσήχθησαν 167 άτομα.

Συνελήφθησαν συνολικά 47 άτομα για διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων δώδεκα άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις, έξι άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, πέντε άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και τρία άτομα για λαθρεμπόριο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter