Επιχείρηση χειραγώγησης με πρόσχημα την πανδημία – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Επιχείρηση χειραγώγησης με πρόσχημα την πανδημία – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

O Βig Brother του Κυριάκου σε φακελώνει!

Ερευνούν το ψυχολογικό προφίλ των πολιτών για να τους χειραγωγήσουν πολιτικά.

Γιατί ο Μητσοτάκης κρατάει κρυφά τα πάρε δώσε με τη CIAγέννητη αμερικανική τεχνολογική εταιρεία Palantir, η οποία με όχημα την ανάλυση αλγορίθμων ειδικεύεται σε πονηρά ή και βρόμικα παιχνίδια προπαγάνδας σε εκλογικές αναμετρήσεις.

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡIΤΑ Πολίτες ή πελάτες;

Ο Ι.Σ.Καριώτης γράφει για τη δημοσιογράφο που έγινε η απόδειξη για το τι είναι σε θέση να διαπράξει ο θηριώδης μηχανισμός ελέγχου των συνειδήσεων που έχει στηθεί στην Ελλάδα

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ Αποστάσεις Δένδια από Μητσοτάκη και τη «γραμμή Σημίτη»

ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ Φίμωτρο Μαξίμου στην ενημέρωση

ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ Ημερολόγιο φρίκης από τις φυλακές της πανδημίας

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΕΘΝΙΚΑ O μέγας εφιάλτης της… επιτελικής ανεμελιάς

ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ Το διπλό σκάνδαλο στην Εθνική Ασφαλιστική

ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Κώδικας σιωπής σε συμβάσεις, πρακτικά

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο ευεργέτης Ανδ. Λοβέρδος και ο ευεργετηθείς εκδότης του

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ Το παιδί από τα Σεπόλια που έγινε βασιλιάς στο ΝΒΑ: Το νέο μυθικό συμβόλαιο του «Greek freak»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝ Αλέκος Φλαμπουράρης, Νίκος Συρμαλένιος, Κρίτων Αρσένης, Στάθης Γκότσης, Βασίλης Λύκος, Γιώργος Μαλιώτης

Και στην έκδοση των 4,5 ευρώ ο 11ος τόμος των ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ: Προσφυγιά στην Ελλάδα του χθες και του σήμερα.

Το Docville

Τα Χριστούγεννα της αλληλεγγύης στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento

Διαδικτυακός μαραθώνιος αυτή την Κυριακή για την ενίσχυση των εργαζομένων στον πολιτισμό με σύνθημα «Κανένας μόνος – καμία μόνη στην κρίση και την πανδημία». Η απάντηση στην κυβερνητική αδιαφορία και αναλγησία είναι η αλληλεγγύη.

Εύχονται για τις μελλούμενες ημέρες οι αλληλέγγυοι καλλιτέχνες Φωτεινή Βελεσιώτου, Νένα Βενετσάνου, Κώστας Θωμαΐδης, Οδυσσέας Ιωάννου, Κώστας Καλδάρας, Ιουλία Καραπατάκη, Στέφανος Κορκολής, Γιάννης Κότσιρας, Σταμάτης Κραουνάκης, Παναγιώτης Λάμπουρας, Άρης Λάσκος, Σοφία Μανουσάκη, Αναστασία Μουτσάτσου, Γιώργος Νταλάρας, Νίκη Σερέτη, Φώτης Σιώτας, Ραλλία Χρηστίδου

Η τελευταία συνέντευξη που έδωσε η Ρωμανιώτισσα Εβραία Εσθήρ Κοέν, η γηραιότερη επιζήσασα του Άουσβιτς από τα Γιάννενα, η οποία πέθανε την 1η Δεκεμβρίου σε ηλικία 96 χρόνων. Τη συνέντευξη έκανε ο Θωμάς Σίδερης.

«Έχω ζήσει 50 χρόνια κυβερνήσεις αλλά δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοια οργή. Είμαι 70 χρόνων και νιώθω τέτοια οργή σαν να είμαι 16». Ο Γιώργος Μεράντζας μίλησε στην Αφροδίτη Ερμίδη για τον καινούργιο του δίσκο «Κόσμε που να σε γυρίσω…», την «περιπέτεια» της ηχογράφησής του στα Πράμαντα και φυσικά για τους ανεκδιήγητους που υποδύονται τους κυβερνώντες και για τα ΜΜΕ.

Ο Κρίτων Αρσένης, βουλευτής ΜέΡΑ25, και ο Στάθης Γκότσης, ιστορικός – γενικός γραμματέας του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων, γράφουν για το εκτρωματικό νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού με το οποίο νομιμοποιείται ο εκπατρισμός αρχαιοτήτων και το κλείσιμο δημόσιων μουσείων.

Ο Ζήσης Ι. Καραβάς γράφει για το πώς οι χριστιανοί κατέληξαν στον ημερολογιακό προσδιορισμό της γενέθλιας ημέρας του θεού τους (25 Δεκεμβρίου) και γιατί σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους ο Χριστός γεννήθηκε… προ Χριστού!

Ο Γιάννης Μπότσης με αφορμή το βιβλίο του «Ο κλέφτης των μυστικών» (κυκλοφορεί από τα Ελληνικά Γράμματα) μίλησε στην Έμυ Ντούρου για τη Σμύρνη πριν από την Καταστροφή και για τη δράση του ΕΑΜ στην Αθήνα.

Ο Μηνάς Παπαγεωργίου μιλάει στον Παναγιώτη Φρούντζο για τη μελέτη του «Ηλιοκεντρικό σύστημα και ζωή στο διάστημα το 1821:Η ιδεολογική σύγκρουση Ελλήνων διαφωτιστών και χριστιανών λογίων» (κυκλοφορεί στη σειρά LuxOrbis των Εκδόσεων iWrite).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter