ΕΠΟ: Αγνόησε τον Αυγενάκη, η Αγιά Σοφιά υποψήφια για τελικό της UEFA

ΕΠΟ: Αγνόησε τον Αυγενάκη, η Αγιά Σοφιά υποψήφια για τελικό της UEFA

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για αρκετούς μήνες ασχολήθηκε και ασχολείται ακόμα με την υποψηφιότητα του Παγκρητίου Σταδίου για τον τελικό του Conference League το 2022 ή το 2023. 

Από την ΕΠΟ έγκαιρα επισημάνθηκε ότι πρέπει να γίνουν μια σειρά από έργα, το κόστος των οποίων ξεπερνούσαν τα 10 εκατ. ευρώ, για να διεκδικήσει το στάδιο του Ηρακλείου έναν τελικό που διοργανώνει η UEFA. Τα έργα «κόλλησαν», παρά τις υποσχέσεις του Αυγενάκη, και χθες η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε ότι θα διεκδικήσει τον τελικό για την Αγια-Σοφιά και όχι για το Παγκρήτιο Στάδιο. Το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο της ΑΕΚ θα είναι έτοιμο το επόμενο καλοκαίρι και η ομοσπονδία δεν θέλησε να ρισκάρει με την έδρα του τελικού.

Χθες, το πρωϊ ο Λ. Αυγενάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Β. Γραμμένο και όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου της ΓΓΑ τον ενημέρωσε για «την ολοένα και ταχύτερη πρόοδο εργασιών στο Παγκρήτιο Στάδιο και την ετοιμότητά του, σε συνδυασμό με τις δεσμεύσεις του υφυπουργείου αθλητισμού για πλήρη χρηματοδότηση σε οτιδήποτε χρειαστεί, προκειμένου να επιλεχθεί από την UEFA η υποψηφιότητα του Ηρακλείου για τη διοργάνωση του Europa Conference League Final 2022-2023». Ο Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ για τα λεγόμενα του Αυγενάκη, αλλά οι σύμβουλοι αγνόησαν επιδεικτικά τον υφυπουργό και η πλειοψηφία ψήφισε η υποψηφιότητα να αφορά την Αγιά Σοφιά. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter