ΕΠΟ: Άγνωστη λέξη η «οργάνωση»

ΕΠΟ: Άγνωστη λέξη η «οργάνωση»

Οι λέξεις «οργάνωση» και «προγραμματισμός» παραμένουν άγνωστες στους ανθρώπους της ΕΠΟ. Παραδοσιακά, όσες διοικήσεις και αν πέρασαν από την ομοσπονδία, η πρακτική και τακτική ήταν μία. Ολα στο πόδι!

Ολα την τελευταία στιγμή, χύμα. Ο,τι κάτσει! Προσέξτε λοιπόν «προγραμματισμό αλά ΕΠΟ» για να καταλάβετε το μέγεθος της ανικανότητας ορισμένων ανθρώπων σε υπεύθυνα πόστα. 

Το πρωτάθλημα τελειώνει στις 5 Μαΐου. Τη μεθεπόμενη εβδομάδα διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου (11 Μαΐου), ο οποίος ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 18 Μαΐου και μόνο έπειτα από αίτημα των ομάδων μεταφέρθηκε μία εβδομάδα νωρίτερα για να μην κάθονται δεκαπέντε μέρες οι παίκτες και περιμένουν. 

Και από εδώ και εμπρός αρχίζουν τα πλέον κωμικοτραγικά της… οργάνωσης. Η εθνική ομάδα δίνει δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2020 με Ιταλία και Αρμενία στις 8 και τις 11/6. 

Αυτό σημαίνει ότι οι διεθνείς των ομάδων θα είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν τις προπονήσεις για έναν ολόκληρο μήνα ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι τον Ιούνιο! Το πράγμα γίνεται ακόμη χειρότερο για τους διεθνείς του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Ατρομήτου από τη στιγμή που οι ομάδες τους μπαίνουν πρώτες στις ευρωπαϊκές μάχες του β΄ προκριματικού γύρου σε Champions League και Europa League, το τριήμερο 23-25 Ιουλίου. 

Κι αυτό γιατί οι τρεις ομάδες θα ξεκινήσουν προετοιμασία για τη νέα σεζόν στις 10 Ιουνίου, όταν οι διεθνείς τους θα παίζουν ακόμη με την εθνική και δεν θα έχουν πάει διακοπές όπως οι υπόλοιποι! Λογικά και με 25 μέρες –το πολύ– άδεια οι διεθνείς θα επιστρέψουν στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν περίπου 10-12 μέρες πριν από τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δηλαδή θα είναι απόντες! Τι δεν καταλαβαίνετε…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter