ΕΠΟ: Δεν χάθηκαν τα εισιτήρια στο φιλικό Ελλάδας-Βελγίου

ΕΠΟ: Δεν χάθηκαν τα εισιτήρια στο φιλικό Ελλάδας-Βελγίου

Με επιστολή του στο Documento, το γραφείο Τύπου της ΕΠΟ διαψεύδει ότι πακέτο εισιτηρίων, αξίας 90.000 ευρώ, χάθηκε στον φιλικό αγώνα Ελλάδας-Βελγίου που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο, στις 29 Φεβρουαρίου του 2012, όπως δημοσίευσε η εφημερίδα μας στο φύλλο της 23ης Απριλίου, με τίτλο «ΕΠΟ: Χάθηκαν εισιτήρια αγώνα της εθνικής αξίας 90.000 ευρώ».

Στην επιστολή της ΕΠΟ τονίζεται ότι «προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας ενημερώνουμε ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα έγινε πλήρης και λεπτομερής εκκαθάριση, απόδοση λογαριασμού και επιστραφέντων εισιτηρίων και το γεγονός πιστοποιείται απόλυτα από έγγραφα της ΕΠΟ όσο και της αρμόδιας ΔΟΥ.

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η ΠΔΕ/ΕΠΟ στη διάρκεια της θητείας, δεν δίστασε και ούτε θα διστάσει στο μέλλον να καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές και στη δημοσιότητα κάθε παρανομία που θα διαπιστώσει».

Και η επιστολή καταλήγει: «Η ΠΔΕ/ΕΠΟ οφείλει σε κάθε περίπτωση να προστατεύσει αποφασιστικά την αλήθεια, καθώς και τους εργαζόμενους της ΕΠΟ που επιτελούν νόμιμα και κανονικά το έργο τους κι αυτό εν προκειμένω πράττει».

Το Documento δέχεται τα όσα υποστηρίζει η ΕΠΟ στην επιστολή της, όμως οφείλει να διευκρινίσει ότι:

1.Το ρεπορτάζ αναφέρει με επιφύλαξη ότι «τα εισιτήρια που χάθηκαν, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ να είναι του φιλικού αγώνα Ελλάδας-Βελγίου 1-1, στο Παγκρήτιο, τον Φεβρουάριο του 2012» και δεν γράφει ότι πρόκειται όντως για το συγκεκριμένο ματς.

2. Θα περιμένουμε με ανυπομονησία το πόρισμα που θα υποβάλει στην ΠΔΕ/ΕΠΟ η Deloitte και τότε θα μάθουμε σε ποιο ακριβώς παιχνίδι χάθηκαν τα συγκεκριμένα εισιτήρια… 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter