ΕΠΟ: Εισήγηση για ανάκληση της άδειας της Ξάνθης

ΕΠΟ: Εισήγηση για ανάκληση της άδειας της Ξάνθης

O Διευθυντής της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου εισηγήθηκε την ανάκληση της άδειας της Ξάνθης και σε περίπτωση που γίνει δεκτή η εισήγηση του από την αρμόδια επιτροπή, τότε στην Θρακιώτικη ΠΑΕ θα επιβληθεί πρόστιμο από 150.000 μέχρι 200.000 ευρώ.

«Η Ξάνθη κλήθηκε ενώπιον της επιτροπής αδειοδότησης, στην οποία είμαι εισηγητής ως διευθυντής αδειοδότησης της ομοσπονδίας. Κλήθηκε λόγω υποβολής ανακριβών ή παραπλανητικών στοιχείων, όπως αναφέρεται στο σχετικό εδάφιο», δήλωσε ο Δημητρίου, ο οποίος συμπλήρωσε: «Υπήρξαν καταγγελίες με σχετικά αποδεικτικά στοιχεία, όπου προέκυπτε ότι τα στοιχεία μέσω των οποίων λήφθηκε η άδεια δεν ήταν ακριβή. Υπέβαλα εισήγηση περί ανάκλησης της άδειας. Η ποινή που προβλέπεται βάσει κανονιστικού πλαισίου είναι πρόστιμο από 150.000 μέχρι 200.000 ευρώ. Εγώ απλά εισηγήθηκα την ανάκληση της άδειας βάσει του κανονιστικού πλαισίου. Προφανώς και διαφωνώ με την προβλεπόμενη ποινή, διότι είναι σαν να επιβραβεύει κάποιος την παρατυπία. Είναι μία… ελαφριά ποινή».

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με τις καταγγελίες του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το μετοχολόγιο της ακριτικής ΠΑΕ, καθώς και για την σχέση της με τον ΠΑΟΚ (πολυιδιοκτησία). 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter