ΕΠΟ: Εισήγηση για παραπομπή Μαρινάκη και άλλων 11 στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ Παναγιώτα Σπανού εισηγήθηκε την παραπομπή στο δικαστικό τμήμα 12 φυσικών προσώπων που περιλαμβάνονται στο βούλευμα των «28» του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και δύο ομάδων, του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου.

Σύμφωνα με την εισήγηση, όπως την αποκάλυψε το μπλοκ «Δίκη», παραπέμπονται ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης, ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου Γ. Σπανός, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γ. Σαρρής, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αρ. Σταθόπουλος, ο πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θ. Κουρίδης, ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ Ν. Προύντζος, ο προπονητής Σα Πίντο, ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου Γ. Αγγελόπουλος και οι πρώην διαιτητές Ηλ. Σπάθας, Αλ. Δημητρόπουλος, Κ. Ιωαννίδης, Απ. Αμπάρκιολης.

Οι τυχόν κυρώσεις στα φυσικά πρόσωπα και τις δύο ομάδες θα αποφασιστούν σε μυστική διάσκεψη της Ολομέλειας της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ υπό την προεδρία της Προέδρου Πρωτοδικών Γλυκερίας-Λουΐζας Ιωαννίδου. Η υπόθεση μπορεί να μπει και στο αρχείο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.