ΕΠΟ-ΚΕΔ: Χαμός στη σύσκεψη για τη διαιτησία – Καταγγελίες από Μπένετ-Μελισσανίδη, ο Καραπαπάς πέταξε φούστα στον Μπαλτάκο

ΕΠΟ-ΚΕΔ: Χαμός στη σύσκεψη για τη διαιτησία – Καταγγελίες από Μπένετ-Μελισσανίδη, ο Καραπαπάς πέταξε φούστα στον Μπαλτάκο

Το «έλα να δεις» έγινε στη σύσκεψη για τη διαιτησία, η οποία υποτίθεται συγκλήθηκε για να καταλήξουν σε μία συμφωνία κυρίων οι Big 4 με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ για τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ. Στη σύσκεψη δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, ο πρόεδρος της λίγκας και του Ολυμπιακού Β. Μαρινάκης στράφηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου της ΕΠΟ Τ. Μπαλτάκου και του αρχιδιαιτητή Στ. Μπένετ από τους οποίους ζήτησε να παραιτηθούν. Και στο τέλος της σύσκεψης ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κ. Καραπαπάς μπήκε στην αίθουσα κρατώντας μία φούστα και την πέταξε στο πρόσωπο του Μπαλτάκου!

«Μετά από μία τετράωρη συνάντηση συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Παρά τα σφοδρά παράπονα που έχουμε αυτή τη σεζόν και στις προηγούμενες, ο κ. Σαββίδης εξέφρασε στήριξη στον κ. Μπένετ και στην ΚΕΔ ώστε να τελειώσει ομαλά η σεζόν και την άποψη ότι ο μόνος θεσμικός φορέας που μπορεί να φέρει ξένους διαιτητές είναι η ΚΕΔ. Καμία ομάδα και λίγκα δεν μπορεί να συμμετέχει σε αυτό»’, ανέφερε στους εκπροσώπους του Τύπου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μ. Γκαγκάτσης, ο οποίος στην συνέχεια αποκάλυψε τα εξής: «’Είχαμε μία σοκαριστική καταγγελία – αποκάλυψη από τον κ. Μπένετ ο οποίος μας έδειξε στην οθόνη μήνυμα από ξένο διαιτητή, χωρίς να φαίνεται τ’ όνομά του, ο οποίος αυτοπροτάθηκε να έρθει στον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ την επόμενη Τετάρτη. Αυτή η καταγγελία είναι σοβαρή. Ο κ. Μπένετ ανέφερε ότι έχει βρει διαιτητές γι’ αυτό το παιχνίδι και ο συγκεκριμένος εξέφρασε την επιθυμία του ν’ αλλάξουν οι διαιτητές και να έρθει ο ίδιος”.

«Στοιχηματζής ο Κλάτενμπεργκ»

Σύμφωνα με πληροφορίες στη διάρκεια της σύσκεψης ο Δ. Μελισσανίδης, είπε: «Μην ασχολείστε με τον Κλάτενμπεργκ, είναι μέγιστος στοιχηματζής. Πιάνει μέχρι και τους διαιτητές και τους λέει πως να σφυρίζουν». Απευθυνόμενος στον Μαρινάκη, είπε: «Βαγγέλη πρόσεχε, αυτός είναι ικανός να έχει παίξει στοίχημα μέχρι κι εσένα», για να ακολουθήσει η εξής στιχομυθία:

Μαρινάκης: Φέρε στοιχεία γι’ αυτά που μας λες

Μελισσανίδης: Μην ανησυχείς, τα έχω ήδη πάει στον εισαγγελέα. Ως τι ασχολείται ο Κλάτενμπεργκ; Του έχετε ρίξει δίπλα την… Μάτα Χάρι για να σας κάνει τα γούστα».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, τόνισε πως η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο και πως δεν θα τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα. «Η ΑΕΚ παρέστη με μοναδικό σκοπό να προασπίσει το ποδόσφαιρο, ο κ. Μελισσανίδης και η ΑΕΚ εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου», είπε αρχικά ο Κοσμάς, ο οποίος πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο, θεωρεί πως το πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο όλων των εποχών και τονίζει πως πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται τους θεσμούς και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τελειώσει το πρωτάθλημα μακριά από την τοξικότητα.

Στο παρά πέντε καταλήξαμε στο συμπέρασμα. Ήταν διαδικασία σύνταξης επιστολής προς την UEFA που θα ζητούσαμε ελιτ διαιτητές ή διαιτητές από την α΄ κατηγορία. Τι έγινε και χάλασε; Αποχώρησε ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται τους θεσμούς και μόνο μέσω των θεσμικών οργάνων. Η ΑΕΚ το έχει δηλώσει, η ΑΕΚ δεν κάνει πολιτική στα media, αλλά στα θεσμικά όργανα. Δεν θα τινάξουμε το πρωτάθλημα στον αέρα. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Η σύσκεψη τελικά δεν κατέληξε πουθενά και αποχωρώντας ο Β. Μαρινάκης, είπε στους δημοσιογράφους: «Τι να σας πω εγώ; Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ; Ο,τι χειρότερο υπάρχει είναι η ΕΠΟ…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter