ΕΠΟ: Μαρινάκης κατά ΑΕΚ, ΠΑΟ και Φιλιππούση

ΕΠΟ: Μαρινάκης κατά ΑΕΚ, ΠΑΟ και Φιλιππούση

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης, και οκτώ μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής απείχαν από τη σημερινή συνεδρίασή της με σκοπό να την οδηγήσουν σε ματαίωση λόγω έλλειψης απαρτίας και να στείλουν μήνυμα στον πρόεδρο, Π. Μπαλτάκο, ότι είναι ανεπιθύμητος.

Ωστόσο, η ΕΕ συνεδρίασε κανονικά και μάλιστα ήταν παρών και ο πρόεδρος της Λίγκας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Φιλιππούση.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή την αποχή των οκτώ συμβούλων και του Φιλιππούση με τον Μπαλτάκο να λέει: «Δεν είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει, καθώς δεσμεύτηκα προεκλογικά ότι σκοπός μου είναι να μετατραπεί η ΕΠΟ σε κανονική ομοσπονδία. Δεν είναι εύκολο,  απαιτούνται ρηξικέλευθες αποφάσεις, αυτός είναι και ο λόγος που απουσιάζουν οκτώ σύμβουλοι. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω πίσω».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Β. Μαρινάκης που είπε στον πρόεδρο της ΕΠΟ: «Αυτά που λέτε είναι ωραία αλλά δεν έχουν σχέση με πραγματικότητα. Εκλέξατε χωρίς καμία διαδικασία, μια ρόμπα, για διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Φιλιππούση, χωρίς να εξετάσετε βιογραφικά, να εξαντλήσετε τα περιθώρια και να ακολουθήσετε τη σωστή διαδικασία.Για να κάνει τη δουλειά του ένας πρόεδρος πρέπει να είναι αυτόφωτος. Εδώ είχαμε το εξής, πήρες εντολή από τον κ. Mελισσανίδη να βγει ο κ. Φιλιππούσης διευθύνων σύμβουλος, δεν έκανες διαγωνισμό και λούζεσαι αυτά που έκανες και δεν ήρθαν οι οκτώ σύμβουλοι της ΑΕΚ, οι άλλοι ήρθαν μόνο επειδή τους είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης. Το σημερινό χάλι δεν το έχω ξαναδεί».

Από την πλευρά του ο Μ. Γκαγκάτσης υποστήριξε ότι «δεν  τους είπα να έρθουν ή όχι είναι θεσμικό το θέμα και θέμα σεβασμού προς το πρόσωπο του προέδρου και το δικό σας  στη λίγκα. Σέβομαι και εσάς και είπα πρώτος ότι το ποσό της χορηγίας του πρωταθλήματος είναι υψηλό».

Ο Μαρινάκης στη διάρκεια της ΕΕ είπε ακόμα: «Δεν ανέχομαι να έρχονται προτάσεις εδώ από την κ. Μπιτζούνη που έχει σχέση με την ΑΕΚ και τον Φιλιππούση. Καταγγέλλω ότι η κυρία Μπιτζούνη έχει αδελφικές σχέσεις με την κυρία Ρίζου, την προσωπική δικηγόρο του Μελισσανίδη. Τις καλώ ενώπιον της Εκτελεστικής Επιτροπής να έρθουν γιατί αυτό είναι ανεπίτρεπτο ηθικά και όχι μόνο. Aν θέλετε ν’ αλλάξει το ποδόσφαιρο, πρέπει ν’ αλλάξετε κι εσείς…».

Σε ένα άλλο σημείο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στις διαιτησίες του πρώτου γύρου λέγοντας πως «είδαμε διαιτησίες υπέρ του Παναθηναϊκού που θυμίζουν εποχές Γιώργου Βαρδινογιάννη».

Οι σύμβουλοι που απείχαν από την ΕΕ είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου, ο ταμίας Κλέαρχος Τζαφέρης, τα μέλη Λεωνίδας Θωμαΐδης (ΕΠΣ Αθηνών), Τάκης Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Παναγιώτης Διακοφώτης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Αγγελος Δανιήλ (ΕΠΣ Αχαϊας), Λεωνίδας Λεουτσάκος (Πρόεδρος της Super League 2) και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter