ΕΠΟ: Νέο πεδίο «μάχης» οι εκλογές στην Ομοσπονδία

ΕΠΟ: Νέο πεδίο «μάχης» οι εκλογές στην Ομοσπονδία

Η κυβέρνηση είχε συμφωνήσει από τον περασμένο Δεκέμβριο στις συναντήσεις της με FIFA και UEFA για εκλογές στην Ομοσπονδία τον ερχόμενο Ιούλιο. Πριν μια εβδομάδα όμως, βγήκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ανακοίνωσε απόφαση για διεξαγωγή εκλογών στην ΕΠΟ τον Οκτώβριο, παρά την συμφωνία του Δεκεμβρίου!

Σήμερα (25/5), στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αποφασίστηκε όπως, η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στη Γενική Συνέλευση θα συζητηθεί και η ημερομηνία για την οποία θα οριστούν οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας, μαζί με όσες προτάσεις θα κατατεθούν από τις Ενώσεις.

Η απόφαση προκάλεσε την αντίδραση από την πλευρά του Ολυμπιακού καθώς ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Τάκης Αγραφιώτης επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο. «Είναι μια παράνομη απόφαση. Πάμε να τροποποιήσουμε το καταστατικό ενάντια στον αθλητικό νόμο; Πείτε μας κ. Γραμμένε γράφετε στα παλαιά σας παπούτσια τον νόμο, την κυβέρνηση και όπου φτάσουμε; Ο νόμος αναφέρει το τελευταίο τετράμηνο του έτους των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι παράνομο αυτό που κάνετε».

Αυτό που απομένει είναι να δούμε τις επόμενες κινήσεις όλων των εμπλεκομένων και κυρίως την αντίδραση FIFA και UEFA, για την αθέτηση της συμφωνίας τους από την κυβέρνηση και τον Λ. Αυγενάκη…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter