Αλλαγή σελίδας

ΕΠΟ: Νέος πρόεδρος ο Βαγγέλης Γραμμένος

Ο Βαγγέλης Γραμμένος εξελέγη, όπως αναμενόταν άλλωστε, νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σημερα το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Μακεδονίας πήρε 48 ψήφους έναντι 21 του αντιπάλου του Γιώργου Καλαντζή ( υπήρξαν και δύο λευκά).

Λίγο μετά τη νίκη του ο κ. Γραμμένος δεσμεύτηκε για ένα ποδόσφαιρο που δεν θα έχει –όπως είπε- σχέση με το αμαρτωλό παρελθόν. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, στις πρω΄τες δηλώσεις τόνισε: «Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, κυρίως όσους δεν μας ψήφισαν, πως θα κάνουμε πράξη την ισότητα και την ισονομία. Ξεκινά μια δύσκολη μέρα, το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αρχίσει έναν άλλο δρόμο και χρειάζεται πολλή προσπάθεια, σχέδιο και τα διαθέτουμε όλα. Η επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη»

Ο Β. Γραμμένος είπε επίσης: «Το ότι ήρθε η FIFA δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εμείς το γνωρίζαμε, τώρα το γνωρίζουν και οι διεθνείς ομοσπονδίες. Η FIFA μπορεί να φέρει όσες επιτροπές θέλει, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Ο χρόνος που θα παραμείνουν στη χώρα μας θα είναι μικρότερος από ό,τι προσδοκούν οι ίδιες. Η FIFA θα ελέγχει αν εφαρμόζεται ο κανονισμός, αν στο οικονομικό κομμάτι κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις, όπως π.χ. για μία σύμβαση, για τέτοιο έλεγχο μιλάμε».

Τέλος επεσήμανε: «Το μεγάλο ζητούμενο είναι να κοιταχτούμε στα μάτια και να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε. Όσοι θεωρούν ότι το κοινώς αποδεχτό ποδόσφαιρο δεν τους ταιριάζει, δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε. Θα πείσουμε και τον πιο δύσπιστο πως είναι ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο να βαδίσει σε άλλο δρόμο», κατέληξε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.