ΕΠΟ σε Super League: Εγγυηθείτε την προστασία των Ελλήνων διαιτητών

ΕΠΟ σε Super League: Εγγυηθείτε την προστασία των Ελλήνων διαιτητών

Πραγματοποιήθηκε το πρωί η πρώτη συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου με μέλη της ΚΕΔ και αντιπροσωπεία των διεθνών διαιτητών και βοηθών, οι οποίοι συμμετείχαν μέσω τηλεφωνικής συνδιάσκεψης λόγω της απουσίας των περισσότερων εκτός Αθηνών. Μετά τα όσα συζητήθηκαν, από πλευράς Ομοσπονδίας τονίζεται ότι στηρίζει απόλυτα τους διαιτητές στην απόφασή τους για αποχή και κατανοεί πλήρως τους λόγους οι οποίοι τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Διαβάστε επίσης: Διαιτητές: «Ξεχείλισε το ποτήρι, δεν σφυρίζουμε μέχρι να εξασφαλιστεί η σωματική μας ακεραιότητα»

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της «καλεί την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να λάβει τα προσήκοντα μέτρα και να αποκαλύψει τα πρόσωπα πίσω από τις «ανώνυμες» απειλές κατά των διαιτητών». Η ΕΠΟ καλεί επίσης «τη Super League 1 να παράσχει εγγυήσεις προστασίας προς τους Έλληνες διαιτητές, όπως ακριβώς έχει πράξει και με τους ξένους».

Τα μέτρα τα οποία η ίδια η ΕΠΟ θα λάβει για την προστασία των διαιτητών θα ανακοινωθούν μετά από συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (8/12) και ώρα 12:00 με την ενεργό συμμετοχή αντιπροσωπείας των διαιτητών.

Διαβάστε επίσης: Super League: Αποφασίζουν αποχή σε ένδειξη διαμαρτυρίας οι διαιτητές – Δεν διεξάγεται η 14η αγωνιστική

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter