ΕΠΟ: «Συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου»

ΕΠΟ: «Συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου»

Η ΕΠΟ πέρασε στην αντεπίθεση και σε ανακοίνωση της κάνει λόγο για «συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης διεξαγωγής του τελικού», αφήνοντας αιχμές για τη στάση των φορέων της Λάρισας. Κι αυτό διότι στο AEL FC Arena αγωνίζεται για το πρωτάθλημα της Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας.

Διαβάστε επίσης: Κύπελλο Ελλάδας: Αρνητικός ο Δήμος Λάρισας για τη διεξαγωγή του τελικού στο AEL FC Arena

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά και ο φίλαθλος κόσμος γενικότερα, πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΕΠΟ είναι αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια παρεμπόδισης για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου με το πρόσχημα της οπαδικής βίας, για την οποία η ΕΠΟ ούτε ευθύνη έχει ούτε δυνατότητα παρέμβασης.

Τελευταίο παράδειγμα, η έκθεση της πυροσβεστικής Λάρισας για ελλείψεις στο γήπεδο ΑΕL FC ARENA, στο οποίο αγωνίζεται κανονικά η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας, για το πρωτάθλημα SL2, χωρίς η Πυροσβεστική να αντιδρά, ενώ η Περιφέρεια χορηγεί κανονικά άδεια τέλεσης των αγώνων της ομάδας αυτής.

Θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για την διεξαγωγή του Τελικού σε ουδέτερο γήπεδο και ακόμα και αν η προσπάθεια παρεμπόδισης συνεχισθεί, ο Τελικός σε κάθε περίπτωση θα διεξαχθεί.

Όσοι ευελπιστούν ότι θα πλήξουν την ΕΠΟ παρεμποδίζοντας την διεξαγωγή του Τελικού, τελικά, θα απογοητευθούν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter