Επόμενος μάρτυρας της Προανακριτικής ο Δήμος Βερύκιος (Video)

Επόμενος μάρτυρας της Προανακριτικής ο Δήμος Βερύκιος (Video)

Σήμερα, Τρίτη, ολοκληρώνεται καλώς εχόντων των πραγμάτων η κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική και επόμενος μάρτυρας ορίστηκε ο δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομήνα, Δήμος Βερύκιος, ο οποίος προγραμματίστηκε να περάσει το κατώφλι της Επιτροπής την ερχόμενη Πέμπτη.

Με την εξέταση του εισηγητή του ΚΙΝΑΛ και των υπόλοιπων βουλευτών που επιθυμούν να απευθύνουν ερωτήσεις αναμένεται να τελειώσει -εκτός απροόπτου- η περιπετειώδης κατάθεση του άλλοτε αφερέγγυου για τη ΝΔ εργολάβου στην Επιτροπή.

Περιμένοντας τον Βασίλη Κεγκέρογλου ο οποίος καθυστέρησε να προσέλθει στην Επιτροπή, τα υπόλοιπα μέλη αποφάσισαν πως επόμενος μάρτυρας θα είναι ο Δ. Βερύκιος, ο οποίος θα μεταφέρει την άποψη του Δ. Κοντομηνά για όσα διημείφθησαν στη συνάντηση που είχε το 2016 με τον ιδιοκτήτη της Τοξότης με φόντο τις τηλεοπτικές άδειες.

Υπενθυμίζεται ότι σε παρέμβαση που είχε κάνει σε εκπομπή μεσημεριανής ζώνης την επίμαχη περίοδο του διαγωνισμού, ο Δ. Κοντομηνάς είχε μιλήσει με σκληρή γλώσσα. «Ήρθε και λέει: ¨Θα μου δώσετε το 51%¨. Λέω: ¨Τι άλλο θέλεις;¨ Λέει: ¨Θέλω τέσσερις πολιτικές εκπομπές την εβδομάδα, να τις έχω εγώ¨. Αυτός που δεν είχε δεκάρα…» είπε -μεταξύ άλλων- στον «αέρα» του Alpha.

Το βίντεο:

Να σημειωθεί ότι ο Χρ. Καλογρίτσας -σύμφωνα με τις πληροφορίες- έδωσε άλλη εκδοχή ενώπιον της Επιτροπής. Κατά τα λεγόμενά του, την επομένη της συνάντησης με τον Δ. Κοντομηνά τον επισκέφτηκε ο Φουρλεμάδης, ο οποίος του πρότεινε η μοιρασιά να γίνει 50-50 για το κανάλι και όχι 51-49 υπέρ του, όπως ο Δ. Κοντομηνάς υποστήριξε. «Ήρθε την άλλη μέρα ο Φουρλεμάδης και ζήτησε να το κάνουμε 50-50. Δεν το κάναμε, τελειώσαμε» κατέθεσε τη Δευτέρα στην Επιτροπή ο Χρ. Καλογρίτσας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter