Εποπτικό όργανο για την αποκατάσταση των κτιρίων του Πρωτοδικείου Αθηνών

Η πορεία των έργων που αφορούν βελτιωτικές παρεμβάσεις και αντιμετώπιση των προβλημάτων στα κτίρια του Πρωτοδικείου Αθηνών εξετάστηκε σήμερα σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μιχάλη Καλογήρου. 

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε ,μεταξύ άλλων, η δημιουργία ενός κοινού εποπτικού οργάνου που θα ελέγχει και θα συντονίζει τα έργα αποκατάστασης των κτιρίων που έχουν ήδη δρομολογηθεί όσο και αυτών που σχεδιάζονται για το αμέσως προσεχές διάστημα.

Στην επίαμχη σύσκεψη μετείχαν: ο Γενικός Γραμματέας του ΥΔΔΑΔ ,Γιώργος Σάρλης, ο Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης ,Γεώργιος Γρίβας, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών ,Ευάγγελος Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών , Δημήτρης Βερβεσός και η Ταμίας του ΔΣΑ,. Μαρινέττα Γούναρη, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές , Ιωάννης Χαρωνίτης και ο προϊστάμενος του Τμήματος Αξιοποίησης Περιουσίας Ταμείου Εθνικής Άμυνας , Αντώνιος Ψαρράς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.