ΕΠΣ Δωδεκανήσου προς βουλευτές: «Το ποδόσφαιρο οδηγείται σε αφανισμό»

ΕΠΣ Δωδεκανήσου προς βουλευτές: «Το ποδόσφαιρο οδηγείται σε αφανισμό»

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου έστειλε ανοιχτή επιστολή προς τους Βουλευτές της Περιφέρειας της με αφορμή το «κούρεμα» από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στα χρήματα που θα λάβουν οι ομάδες της ΣΛ2 από το Στοίχημα! Στην επιστολή αναφέρεται ότι το ποδόσφαιρο οδηγείται σε αφανισμό και εξαθλίωση και η ΕΠΣΔ ζητάει από τους βουλευτές να πάρουν θέση και να στηρίξουν τον αθλητισμό  στην παραμεθόρια και ακριτική Δωδεκάνησο.

Η επιστολή της ΕΠΣΔ: «Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση και την απογοήτευση την οποία νιώθουμε σαν Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, για την κατάφωρη αδικία που συντελείται από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την απόφαση του να μην εφαρμόσει την ΚΥΑ και να μειώσει τα χρήματα που θα πάρουν οι ομάδες της Super League 2 από τη φορολογία των κερδών του Στοιχήματος, για τη ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ στα 70.000 ευρώ και να εξαιρεθεί τελείως η ομάδα ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ.

Μιλάμε για τις δύο μεγαλύτερες και ιστορικές ομάδες του Αιγαίου, με ακαδημίες και πάνω από πεντακόσιους αθλητές όλων των ηλικιών. Με τις αποφάσεις αυτές οδηγείτε το ποδόσφαιρο σε αφανισμό και εξαθλίωση. Ζητάμε επιτέλους, έστω και τελευταία στιγμή, να πάρετε θέση και να στηρίξετε τον αθλητισμό στην παραμεθόρια και ακριτική Δωδεκάνησο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter