Epsilon SingularLogic: Με 1,8 εκατ. ευρώ εξαγόρασε την iQom

Epsilon SingularLogic: Με 1,8 εκατ. ευρώ εξαγόρασε την iQom

Το 80% της εταιρίας «Α. Τριανταφυλλίδης – Δ. Ζάχος Ο.Ε.» με το διακριτικό τίτλο «iQom» εξαγόρασε, έναντι 1,8 εκατ. ευρώ, η Epsilon SingularLogic, που αποτελεί θυγατρική εταιρεία των EPSILON NET και Space Hellas.

Το υπόλοιπο 20% παραμένει στους ιδρυτές της εταιρίας, Αχιλλέα Τριανταφυλλίδη και Δημήτριο Ζάχο, οι οποίοι θα συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους στην εταιρεία.

Η iQom

Η iQom δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα με στόχο την ενίσχυση των λύσεων που προσφέρουν οι Space Hellas και Epsilon Net στο χώρο του λιανικού εμπορίου.

Έχει μακροχρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων επιχειρήσεων πληροφορικής στον δυναμικό τομέα του software λιανικού εμπορίου.

Ειδικότερα διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για super Market και mini market, καταστήματα τροφίμων και ποτών, εστίαση, καταστήματα ένδυσης και υπόδησης, καθώς και άλλα καταστήματα γενικής λιανικής.

Έχει διαθέσει πάνω από 1300 εγκαταστάσεις σε περισσότερους από 550 πελάτες, ενώ υποστηρίζει καθημερινά πάνω από 2.400 ενεργούς χρήστες σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, ενώ η προώθηση των λύσεών της σε πανελλαδικό επίπεδο γίνεται και μέσω δικτύου εξειδικευμένων αντιπροσώπων, οι οποίοι συμμετέχουν και στην on site υποστήριξη των προϊόντων της στα καταστήματα λιανικής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του πρώτου επτάμηνου 2021, οι πωλήσεις της ανήλθαν σε 1,12 εκατ. ευρώ, τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν σε 412 χιλ. ευρώ, ενώ έχει μηδενικό δανεισμό.

Η Epsilon SingularLogic

Η Epsilon SingularLogic αποτελεί θυγατρική των εταρειών Epsilon Net (60%) και Space Hellas (39,972%) ενώ μικρή συμμετοχή (0,028%) έχει και το Global Equity Investment.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter