Epsilon TV: Ο Φουρθιώτης απέλυσε τον Νίκο Καρβέλα (Video)

Epsilon TV: Ο Φουρθιώτης απέλυσε τον Νίκο Καρβέλα (Video)

Με ένα σύντομο δελτίο τύπου, ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοίνωσε σήμερα τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Νίκο Καρβέλα μετά την «εκτός ορίων» διαμάχη του με τον διευθυντή του προγράμματος και παρουσιαστή του Star Academy, Μένιο Φουρθιώτη, σε ζωντανή μετάδοση.

Ο συνθέτης δεν θα συμμετέχει πλέον στην κριτική επιτροπή του Star Academy, προφανώς μετά την έντονη αντιπαράθεσή του με τον παρουσιαστή του reality και διευθυντή προγράμματος και μάρκετινγκ του καναλιού, Μένιο Φουρθιώτη, στο live του Σαββάτου.

Οι… δραματικές αυτές εξελίξεις μπήκαν σε… τροχιά όταν ο Φουρθιώτης ζήτησε τη βοήθεια του σκηνοθέτη αλλά και των παρευρισκομένων για να διακόψει την κριτική του Καρβέλα, την οποία προφανώς δεν συμμεριζόταν.

Ο Καρβέλας… αγρίεψε, κατηγόρησε τον Φουρθιώτη πως τον παρακάμπτει, ο Φουρθιώτης του απάντησε πως αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, η ατμόσφαιρα μύρισε μπαρούτι τύπου Φαρ Ουέστ, ο Καρβέλας επέμενε να ζητά τον λόγο, ο Φουρθιώτης να μην του τον δίνει και τον παρακίνησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι «αν δεν του αρέσει».

Να μην τα πολυλογούμε τέλος πάντων, το Epsilon στήριξε Φουρθιώτη, ο Καρβέλας είναι εκτός και η ζωή συνεχίζεται…

https://www.youtube.com/watch?v=WBw-pqk_BOw

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter