Epson: Επιστροφή έως και 100 ευρώ με αγορά εκτυπωτή EcoTank

Epson: Επιστροφή έως και 100 ευρώ με αγορά εκτυπωτή EcoTank

Η Epson ανακοίνωσε ότι προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων από 20 έως και 100 ευρώ, ανάλογα με το προϊόν που θα επιλεγεί από τους έγχρωμους ή μονόχρωμους εκτυπωτές EcoTank.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, θεμελιώδης διαφορά των εκτυπωτών αυτών συγκριτικά με τους περισσότερους εκτυπωτές αποτελεί η χρήση ενός μεγάλου δοχείου μελανιού, αντί για φύσιγγες, το οποίο ο χρήστης μπορεί να γεμίσει μόνος του με φιαλίδια μελανιού που περιλαμβάνονται στη συσκευασία και είναι αρκετά για να εκτυπωθούν έως και 14.000 σελίδες. Η σειρά αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε ανάγκη εκτύπωσης, είτε σε οικιακό είτε σε επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς προσφέρει εξοικονόμηση σε μελάνια έως και 3 χρόνια, ευκολία στη χρήση και υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης, αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ισχύει για αγορά ενός εκ των επιλεγμένων εκτυπωτών της Epson από την 1η Οκτωβρίου 2021 έως και την 31η Δεκεμβρίου 2021, με την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στην επίσημη σελίδα της εταιρείας, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος. Η καταβολή της επιστροφής χρημάτων θα γίνεται μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Παράλληλα και συνδυαστικά, οι καταναλωτές, με αγορές επιλεγμένων εκτυπωτών, ανάμεσα στους οποίους και όσοι συμμετέχουν στην ενέργεια cashback, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν του προγράμματος επέκτασης εγγύησης έως και 3 έτη της Epson, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης για την επέκταση, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, εντός 30 ημερών από την αγορά του προϊόντος. Με το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης, η Epson παρέχει στους κατόχους δημοφιλών εκτυπωτών διευρυμένη ασφάλεια και ένα επιπλέον κίνητρο να επιλέξουν τις πιο αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις της αγοράς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter