Έρανος «μαϊμού» από δήθεν συνεργάτες των Γιατρών του Κόσμου

Έρανος «μαϊμού» από δήθεν συνεργάτες των Γιατρών του Κόσμου

Αποδέκτες καταγγελιών περί εράνου στο Γκύζη από δήθεν συνεργάτες καταγγέλλουν οι Γιατροί του Κόσμου σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Όπως αναφέρουν οι Γιατροί του Κόσμου, «δεν πραγματοποιούν ποτέ ερανική εκστρατεία πόρτα – πόρτα, ούτε για χρηματική ενίσχυση των σκοπών τους ούτε για ενίσχυση σε είδη πρώτης ανάγκης, αλλά δέχονται αποκλειστικά δωρεές, είτε απευθείας στα γραφεία τους είτε μέσω τραπεζικών λογαριασμών για λόγους διαφάνειας».

Μάλιστα αυτό δεν είναι το μοναδικό κρούσμα και στη Θεσσαλονίκη δυο άτομα, παριστάνοντας τους συνεργάτες των «Γιατρών του Κόσμου» και χρησιμοποιώντας το λογότυπο τους, επιχείρησαν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά υποσχόμενοι την πρόσληψη εργαζομένων στο σωματείο.

«Απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες που γίνονται αποδέκτες τέτοιων «κρούσεων», να μη ανταποκρίνονται θετικά αλλά να ειδοποιούν την Άμεση Δράση ή να καλούν άμεσα την οργάνωση. Οι Γιατροί του Κόσμου επιφυλάσσονται για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματος τους» σημειώνεται στην ανακοίνωση των Γιατρών του Κόσμου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter