Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Ημέρα ψηφοφορίας για τη Διπλή Ανάπλαση

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Ημέρα ψηφοφορίας για τη Διπλή Ανάπλαση

Σήμερα, Τετάρτη, θα γίνει η ψηφοφορία στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για έγκριση ή απόρριψη των συμβάσεων που αφορούν τη Διπλή Ανάπλαση σε Βοτανικό – Λεωφόρο. Στη διαδικασία θα συμμετάσχουν τα 4.284 μέλη του ΑΟ τα οποία καλούνται να ψηφίσουν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 7 το απόγευμα. Για πρώτη φορά δεδομένου και της σημαντικότητας της απόφασης ισχύει και η επιστολική ψήφος για μέλη του Ερασιτέχνη που βρίσκονται στην περιφέρεια ή εκτός Ελλάδας.

Η ψηφοφορία, όπως λέγεται από τη διοίκηση Μαλακατέ, είναι ιστορική για το μέλλον του Παναθηναϊκού και την αναγέννηση του συλλόγου. Εφόσον εγκριθούν οι συμβάσεις, ο Ερασιτέχνης και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα αποκτήσουν νέες εγκαταστάσεις στον Βοτανικό. Υπενθυμίζεται ότι χρειάζονται τα 2/3 των συνολικών ψήφων των μελών προκειμένου να «περάσει» το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ.

Σε ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρονται τα εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι οι εκλογές με θέμα την Διπλή Ανάπλαση θα γίνουν οριστικά την Τετάρτη 30 Μαρτίου καθώς δεν υπήρξε απαρτία στη σημερινή Γ.Σ. Τα μέλη με δικαίωμα ψήφου καλούνται να προσέλθουν στο κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα προκειμένου να ψηφίσουν».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter