Έρευνα από την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ για τα επεισόδια στο ματς ΑΕΚ – Άρη

Έρευνα από την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ για τα επεισόδια στο ματς ΑΕΚ – Άρη

Η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της ΓΑΔΑ ξεκίνησε έρευνα για όσα συνέβησαν στον χθεσινό (4/3) επεισοδιακό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ – Άρη στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε ότι στο ημίχρονο του ημιτελικού, υπήρξε καθυστέρηση στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, λόγω έντασης μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων στο χώρο των αποδυτηρίων αλλά κι έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, ενώ λίγο μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της Ένωσης, ο γυμναστής του Άρη, Λάζαρος Βαρδάκης, δέχθηκε επίθεση από οπαδό του «δικεφάλου».

Ήδη από την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας δόθηκε η εντολή να «ανοίξουν» οι κάμερες ασφαλείας του Ολυμπιακού σταδίου ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς έγινε τόσο στο ημίχρονο όσο και μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.

Να σημειώσουμε ότι η πλευρά της ΑΕΚ κατήγγειλε ότι τα επεισόδια στα αποδυτήρια προκλήθηκαν από την παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Αρης Θόδωρου Καρυπίδη «ο οποίος συνοδευόταν από μπράβους», ενώ η πλευρά Άρη κατήγγειλε πως «ο Δ. Μελισσανίδης επιτέθηκε και χειροδίκησε κατά του Θ. Καρυπίδη».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter