Έρευνα για τις επαφές Καϊλή με τον ηθοποιό Άστον Κούτσερ – Τι εξετάζουν οι βελγικές αρχές (Video)

Έρευνα για τις επαφές Καϊλή με τον ηθοποιό Άστον Κούτσερ – Τι εξετάζουν οι βελγικές αρχές (Video)

Η συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή και ο πατέρας της για το Qatargate δεν αποτελούν το μοναδικό σημείο το οποίο αναλύουν οι βελγικές αρχές.

Σχεδόν καθημερινά προκύπτουν νέα πιθανά στοιχεία για τη δράση της έκπτωτης αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, με τη βελγική δικαιοσύνη να έχει θέσει στο «στόχαστρο» ακόμα και τις επαφές της με τον διάσημο ηθοποιό του Hollywood και επιχειρηματία, Άστον Κούτσερ.

Στο «μικροσκόπιο» των βελγικών αρχών βρίσκεται η εκδήλωση που είχε διοργανώσει η ίδια η Καϊλή στις 16 Νοεμβρίου, λίγο πριν ξεσπάσει το πολύκροτο σκάνδαλο Qatargate, με ευρωβουλευτές να καταγγέλλουν ότι η Ελληνίδα πολιτικός καταχράστηκε το αξίωμά της, διαφημίζοντας αμφίβολες τεχνολογίες εντός του Ευρωκοινοβουλίου.

Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star Channel,  ομάδα των διαδικτυακών ακτιβιστών (Digital Courage), καθιστά σαφές σε όλους τους τόνους ότι η Καϊλή, που πρόσφατα πρότεινε νόμο για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών συνδιαλλαγών, πρέπει να ελεγχθεί για το ενδεχόμενο ύπαρξης ύποπτης συνεργασίας της με άλλες τεχνολογικές εταιρείες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter